Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Dodenherdenking Roermond
Door Leon ter Linden, woensdag 27 april 2011

Onder auspiciën van de ‘Stichting jaarlijkse herdenking gevallenen 1940-1945 Roermond’ vindt op woensdag 4 mei bij het Limburgs verzetsmonument op het Zwartbroekplein een herdenkingsbijeenkomst plaats.

Aanvang: 19.30 uur

Voorafgaand aan de plechtigheid, om 18.30 uur, verzorgt het Roermonds orkest “De Symphonie” een herdenkingsconcert in de Minderbroederskerk. In Herten vindt op woensdag 4 mei onder auspiciën van de wijkraad Herten en de Stichting Stereac voor de inwoners van Herten de herdenking plaats bij het monument aan de Putkamp.

Aanvang: 20.00 uur 

In Maasniel vindt op woensdag 4 mei onder auspiciën van de Stichting “Neel Laef” voor de inwoners van Maasniel de herdenking plaats bij het monument aan het Betjesplein. 

Aanvang: 19.45 uur 

In Swalmen vindt op woensdag 4 mei onder auspiciën van het Oranje-comité Swalmen voor de inwoners van Swalmen de herdenking plaats bij het monument op de begraafplaats aan de Bosstraat, na de herdenkingsdienst in de St. Lambertuskerk.

Aanvang herdenkingsdienst: 19.00 uur.





Deel dit artikel:



DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Outlet PVDA Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes Zangggroep Toesjee activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus cafe carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg duurzame dag eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht iphone jaarlijks kazerneplein kermis kerst kinderen koninginnedag koopavond liederen maasplassen markt molen munsterplein museum muziek natuurlijk roermond optocht oranjerie overval piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen tom-boonen uit met kerst voorjaarsmarkt winkels workshop