Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Live muziekpodium in Roermond
Door Leon ter Linden, woensdag 15 april 2009

Sinds januari van dit jaar is Limburg een radioprogramma en een muziekpodium rijker. Look at Yourself is een live radioprogramma op locatie voor en door muzikanten waarbij verschillende muziekstijlen aan bod komen. Bands krijgen de kans om zich te laten zien en horen op het muziekpodium van Look at Yourself. 

Het doel van dit nieuwe initiatief is om het publiek kennis te laten maken met de diversiteit en het enthousiasme van zowel de ervaren als de beginnende muzikanten.

Iedere donderdagavond worden de radio-opnames live opgenomen in Grand-café Matisse te Roermond. Aan de gezellige ronde tafel laat presentator Jos van Rens door middel van interviews de ervaren en beginnende muzikanten aan het woord. In Look at Yourself krijgen de muzikanten de gelegenheid om drie nummers live te spelen. In een sfeervolle ambiance met publiek worden de artiesten ondersteund en opgenomen door mjusic geluidstechniek. Na afloop van de opname is de sfeer al vaak goed aanwezig en nemen de bands het muziekpodium tot hun bezit en spelen tot middernacht vaak de meest verassende nummers. Het radioprogramma is te beluisteren via Radio 3ML iedere vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

De komende weken te gast bij Look at Yourself : B.J. Baartmans, Peter Bleeker en Wayne’s Way Band. De opnames vinden plaats bij Grand-café Matisse te Roermond en duren van 20.00 tot 21.00 uur. De entree is gratis.

Voor meer informatie kun je kijken op www.lookatyourself.nl Je vindt hier de actuele agenda voor de komende maanden, de radio uitzending van deze week en de live-sessies van de muzikanten die reeds te gast zijn geweest.

Heb je een cd of demo opname? Wil je live in de uitzending? Interview en lekker spelen? Meld je dan aan op info@lookatyourself.nl

Website <a href="http://www.lookatyourself.nl">http://www.lookatyourself.nl</a>





Deel dit artikel:



DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Hoogvonderen Kloosterwandplein Maasniel Midden-Limburg Outlet Roerkade Roermond Swingt Ursulakapel Wim Cox Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie broekhin burgemeester bus cafe carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten huis-aan-huis intocht iphone jaarlijks kermis kerst kerstboom kinderen kindervrijmarkt koninginnedag liederen markt munsterplein museum muziek natuurlijk roermond optocht oranjerie parkeren piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond sterren.nl swalmen uit met kerst vuurwerk workshop