Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Ontvangst Blauw Sjuut Roermond
Op dinsdag 6 februari legt de Blauw Sjuut aan bij het stadhuis op de Markt in Roermond. De sjuutbemanning wordt om 18.11 uur verwelkomd door het gemeentebestuur en een delegatie van de Samenwirkende Remunjse Vastelaovesvereniginge.

Werving voor Jongerenraad Roermond van start!
De Gemeente Roermond zoekt minimaal 6 tot 8 jongeren die willen mee bouwen aan de toekomst van hun gemeente door lid te worden van de Jongerenraad. Jongeren tot 27 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden.

Carnaval in Roermond
In verband met carnaval zijn er wijzigingen in de dienstverlening van de gemeente en zijn tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht.

Vertel iets over je werk op het VMBO beroepenfeest 'Roermond on Stage'
Samen met het onderwijs zet de gemeente Roermond zich in om te voorkomen dat jongeren voortijdig schoolverlaten zonder een diploma.

Woonwensenonderzoek in Roermond
De komende weken houden alle gemeenten in Midden-Limburg een onderzoek naar de woonwensen van hun inwoners. Het betreft een samenwerking tussen de gemeenten Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert.

Limburg verheugd met krachtige investering Sekisui S-Lec
Sekisui S-Lec heeft besloten haar vestigingen in Roermond en op het Chemelot Industrial Park in Geleen uit te breiden. Met een kennisintensieve investering van ca. 155 miljoen euro wordt het Japanse bedrijf verder verankerd in Limburg.

Retailstad Roermond verleidt
Gemeente Roermond zet komend jaar vol in op het acquireren van retailformules voor het kernwinkelgebied. Een acquisiteur heeft de opdracht Roermond nationaal en internationaal meer bekendheid te geven als dé retailstad van het zuiden. Met een nieuw ontwikkelde ‘storebox’ gaat hij op pad naar grote makelaarskantoren en retail- en horecaformules.

Groen licht voor herinrichting N280 Roermond
De herinrichting van de N280 Roermond kan van start. De Raad van State heeft de bezwaren die tegen het bestemmingsplan zijn ingediend ongegrond verklaard.

Pas op: gevaarlijke situaties in de bossen van Roermond door de storm
De storm van donderdag 18 januari heeft in Roermond schade toegebracht aan de bossen. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties. Het gevaar schuilt zich niet zo zeer in de omgewaaide bomen, maar vooral in de nog aanwezige instabiele bomen en loshangende takken in de bomen. Het gevaar is dus niet altijd direct zichtbaar.

Roermond organiseert de 'Dag van de Innovatie'
Op 21 februari 2018 organiseert de Gemeente Roermond voor de eerste keer de ‘Dag van de Innovatie’. Innovatie is een belangrijk speerpunt van de gemeente. Belangrijk is om te weten hoe dit (brede) thema leeft in Roermond. “Daarom hebben we in december twintig professionals wonend en/ of werkend in Roermond uitgenodigd om met ons te praten over innovatie” zegt portefeuillehouder Ferdinand Pleyte.



Vorige 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Gemeente Roermond helpt bij aanleg geveltuintjes
Roermond - Dode man in vijver aangetroffen
Roermond - Verdachten heling aangehouden
Werk in uitvoering: Vleermuishotel N280
Werk in uitvoering: rioolwerkzaamheden Minderbroederssingel (6041)
Kick off Sportservice Roermond!
Opening Breincafé op woensdag 31 januari
Seniorenadviseurs ook actief in Roermond
Vlaams onderzoek naar goederenvervoer via Weert-Roermond-Venlo: Kosten wegen niet op tegen de baten
Resultaten Cliëntonderzoek WMO
Jo Gerrishal energieneutraal
Limburg Light Run 2018
Dementievriendelijk Roermond wint ‘Vorsorgepreis’ in Oostenrijk
Gemeente Roermond helpt bij aanleg geveltuintjes
Werk in uitvoering: rioolwerkzaamheden Kapel in 't Zand
Nieuwjaarstoespraak burgemeester Donders - de Leest
Herinrichting industrieterrein Heide Roerstreek gestart
Afsluiting wegen door hoge waterstand Maas
Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw Rinie Schreurs-Rours
Werk in uitvoering: herinrichting industrieterrein Heide Roerstreek


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Lisette Thooft Maasniel Outlet Poppentheater Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad boekenmarkt braderie brand burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd den-ekkert donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten indie intocht intratuin iphone jaarlijks kathedraal kermis kerst kerstbomenlabyrint kinderen klezmermuziek koninginnedag liederen markt mejoeches munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt shopbus sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst voorjaarskermis workshop