Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Roermond Gezond als televisieserie
In samenwerking met de Gemeente Roermond maakt RTV Roermond het programma ‘Roermond Gezond’. Roermond Gezond staat voor positieve gezondheid. Dat is kijken naar mogelijkheden en zoeken naar manieren om zo gezond mogelijk in het leven te staan. De 2e aflevering wordt donderdag 7 december uitgezonden.

Roermond - Onderzoek naar ongeval met spookrijder afgerond
Het onderzoek naar het ongeval met de spookrijder afgelopen zondag is afgerond. Naast technisch onderzoek heeft de politie met meerdere getuigen gesproken over het verkeersongeval. Uit het onderzoek blijkt dat de spookrijder ter hoogte van de afrit Echt / Maasbracht / Sint Joost in tegengestelde richting de snelweg A73 is opgereden naar het noorden. De nabestaanden zijn over de onderzoeksresultaten geïnformeerd. Aangezien de veroorzaker dodelijk is verongelukt stopt hiermee het onderzoek, omdat het recht om te vervolgen vervalt als de verdachte is overleden. Of de bestuurder onder invloed was van bijvoorbeeld alcohol of drugs is niet bekend, en wordt ook niet onderzocht.

Mantelzorg raakt ook bedrijven in Roermond!
Ongeveer 1 op de 5 mantelzorgers combineert het zorgen voor een naaste met werk. En hun aantal neemt toe. Hoe raakt dit bedrijven in Roermond? En welke rol willen werkgevers in Roermond innemen als het gaat om mantelzorg?

Werk in uitvoering: aanpassingen infrastructuur Sterrenberg fase 1
Er is gestart met de werkzaamheden van fase 1 aan de straten in de Sterrenberg. Daarbij worden de wegen, het gras en de bomen in de Mercuriusstraat, Apollostraat, Jupiterstraat en een gedeelte van de Plutolaan en de Saturnusstraat vernieuwd. Ook komt er in een deel van het gebied een nieuw riool.

Slim energienet houdt Roermond warm én klimaatneutraal
Roermond wil in 2050 klimaatneutraal zijn. Lokale en regionale stakeholders onderzoeken daarvoor de haalbaarheid van het ontwikkelen van een slim energienet in de gebouwde omgeving. Dit net moet gaan voorzien in de warmte- en koudebehoefte voor woningen, bedrijven en instellingen in de gemeente Roermond.

Werkzaamheden spoorwegovergangen Zandstraat en Schouwberg/ Burgemeester Thomas Wackersstraat (6041)
ProRail voert binnenkort werkzaamheden uit aan het spoor tussen de overweg Zandstraat en de overweg Parallelweg-Brandeweijer.

Ophalen grof tuinafval
In het voor- en najaar kunt u – op afroep – grof tuinafval en snoeihout laten versnipperen en/of ophalen. Voor het ophalen van tuinafval betaalt u € 7,75 (maximaal 3 kubieke meter).

Uitnodiging ondernemerscafé 23 november
Roermond is een stad waar je prettig en succesvol kunt ondernemen! Gemeente Roermond en Rabobank Roermond - Echt slaan de handen inéén en organiseren daarom voor het eerst samen een gratis ondernemerscafé op donderdag 23 november! Deze avond wil je niet missen!

Sportinstuif woensdagmiddag
Op woensdagmiddag is er wekelijks een sportinstuif in sporthal Jo Gerris.

Werkzaamheden aan IJzeren Rijn vanaf november 2017
Vanaf 6 november tot en met februari 2018 worden op de IJzeren Rijn bomen verwijderd. Doel hiervan is het bevorderen van de leefwereld voor dieren en het bevorderen van de brandveiligheid in het gebied. De werkzaamheden worden uitgevoerd op de spoorlijn, gelegen tussen de spoorwegovergang bij de N293 en Vlodrop Station.



Vorige 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Roermond - Man gestoken bij beroving: verdachte opgepakt
Maasbrug Roermond heeft nieuwe naam: Louis Raemaekersbrug
31 oktober en 1 november: extra verkeersdrukte in Roermond
Variété-avond voor mantelzorgers in de ECI
Gratis advies voor ondernemers in moeilijke financiële periode
Swalmen - Politie onderzoekt overval in woning
Roermond - Man gewond bij steekincident
Gezocht: Buurtbus chauffeurs in Asenray, Boukoul en Leeuwen
Valpreventiecursus In Balans 2017
Marc Bauwens ontvangt Erespeld van de stad Roermond
Werk in uitvoering: Zandstraat en Elfmorgenweg (6041)
Inwoners maken eigen geldplan met Startpunt Geldzaken
Roermond geeft vluchtelingen ruimte om te studeren
Herfstvakantie = Sportvakantie
Week van de Veiligheid van 9 tot en met 15 oktober
Roermond viert de diversiteit in de week van Coming Out Day
Koninklijke Onderscheidingen
Roermond presenteert sluitende begroting 2018 met ambitie
Brandweer Roermond oefent bij jou in de wijk
Gemeente Roermond ondersteunt de Rookvrije Generatie


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Ijssculpturenfestival Kloosterwandplein Maasniel Merum Outlet Roerkade Ursulakapel Wereld Aids dag Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus dansfeest de Weerd de-weerd donderberg eerste-remunjse-echte-kaerelsklup eneco tour etappe fanfare festival gaslek gilde-opleidingen gratis herten ijsbaan inbraak intocht iphone jaarlijks kermis kerst kinderen koninginnedag krakau liederen markt munsterplein museum muziek n280 optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt shoppen sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst wegwerkzaamheden workshop