Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Werk in uitvoering: Zandstraat en Elfmorgenweg (6041)
Werkzaamheden ten behoeve van aanpassingen regenwaterafvoer vanaf maandag 23 oktober tot en met uiterlijk vrijdag 3 november 2017.

Inwoners maken eigen geldplan met Startpunt Geldzaken
Inwoners van Roermond kunnen vanaf vandaag online hun inkomsten en uitgaven plannen. De gemeente heeft zich aangesloten bij Startpunt Geldzaken, een product van het Nibud.

Roermond geeft vluchtelingen ruimte om te studeren
De Gemeente Roermond stimuleert getalenteerde, hoogopgeleide vluchtelingen door hen te steunen tijdens hun studie en bij het vinden van een baan. Roermond heeft hiervoor een convenant afgesloten met het UAF, een landelijke stichting voor vluchteling-studenten die hoogopgeleide vluchtelingen begeleidt tijdens hun studie en bij het vinden van een baan.

Herfstvakantie = Sportvakantie
De eerste vakantie van het nieuwe schooljaar, de herfstvakantie, staat alweer voor de deur. Tijdens deze vakantie worden dagelijks verschillende sportieve activiteiten georganiseerd. De activiteiten worden georganiseerd door Sportservice Roermond en zwembad de Roerdomp.

Week van de Veiligheid van 9 tot en met 15 oktober
De week van 9 tot en met 15 oktober staat landelijk in het teken van de Week van de Veiligheid. Landelijk thema is ’Ben jij voorbereid op criminaliteit?’.

Roermond viert de diversiteit in de week van Coming Out Day
In de week van Coming Out Day viert Roermond de diversiteit op vrijdag 13 oktober aanstaande. Aanleiding hiervoor is het debat over het Diversiteitspact Limburg, dat plaatsvond op 15 mei in de Graasj in Roermond. Tijdens dat debat ontstond bij wethouder Marianne Smitsmans het idee om diversiteit in Roermond te vieren.

Koninklijke Onderscheidingen
Burgemeester Rianne Donders – de Leest heeft op vrijdag 29 september 2017 tijdens de korpsavond van de Brandweerpost Roermond twee Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt. Deze werden uitgereikt aan de heren Patrick Verheyden en Marcel Paulussen. Beide heren namen tijdens de korpsavond officieel afscheid van de vrijwillige brandweer.

Roermond presenteert sluitende begroting 2018 met ambitie
Het college van burgemeester en wethouders heeft de gemeenteraad een sluitende meerjarenbegroting voorgelegd. De woonlasten voor de inwoners blijven laag, net als vorig jaar.

Brandweer Roermond oefent bij jou in de wijk
Jaarlijks worden veel mensen verrast door brand in hun woning! Wist je dat de kans op een woningbrand 1 op 65 is? Uit onderzoek blijkt dat in veel gevallen het eigen gedrag een belangrijke rol speelt bij het ontstaan van de brand. Aandacht voor brandpreventie is dus 365 dagen per jaar nodig. Daarom gaan de lokale posten van Brandweer Limburg-Noord – samen met team Brandveilig Leven – oefenen bij jou in de buurt.

Gemeente Roermond ondersteunt de Rookvrije Generatie
Gemeente Roermond steunt het initiatief de Rookvrije Generatie. Daarom ondertekende wethouder Smitsmans als eerste Limburgse gemeente, de partnerovereenkomst van de Alliantie Nederland Rookvrij! De ondertekening vond plaats op 27 september.



Vorige 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Ervaar de Roermonds archeologie van 13 tot en met 15 oktober
Gemeente Roermond en Wowdeal maken mensen actief met project ‘Ik neem je mee’
Extra rechtdoor-/rechtsaf-strook kruising Wilhelminasingel/N280
Roermond neemt stokje over van Heerlen in de reanimatie-estafette
Roermond - Getuigen gezocht van diefstal pinautomaat bij supermarkt
Roermond - Zoektocht naar pinautomaat dieven
Roermond meet bewegingsniveau leerlingen basisschool
Werk in uitvoering: vernieuwen riool Roroweg Leeuwen (6041)
Eerste Roermondse statushouders ondertekenen participatieverklaring
Jan Tierolff en Pierre Niesten ontvangen gemeentelijke onderscheiding
Back on Track: nieuw programma om uithuisplaatsing te voorkomen
Controle hondenbelasting van start
Derde ronde chemokar van 11 tot en met 16 september
Roermond - Politie onderzoekt ramkraak
Werkzaamheden spoorwegovergang Robert Regoutstraat (6042)
Wereld Alzheimer Week 2017 van 18 tot en met 24 september
Startende ondernemersbijeenkomsten in Roermond augustus en september 2017
Mega - Marktspektakel in Roermond op zaterdag 2 september
Roermond kiest voor meer biodiversiteit
Werkzaamheden spoorwegovergang Zandstraat Leeuwen (6041)


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app De Raadskelder Dj Graham B ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Ijssculpturenfestival Kloosterwandplein Maasniel Outlet Roerkade Ursulakapel Wereld Aids dag Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie brandweer burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gaslek gilde-opleidingen gratis herten intocht iphone jaarlijks kermis kerst kinderen koninginnedag koopavond liederen maasplassen markt munsterplein museum muziek n280 optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar sp speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst voorjaarsmarkt wegwerkzaamheden workshop zadelmaker