Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Swalmen - Gezocht - Woningoverval in Swalmen
In de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 oktober 2017 vond een woningoverval plaats aan de Sint Sebastianusstraat in Swalmen.

Herten - Drie mannen aangehouden na poging inbraak
In de nacht van zondag op maandag heeft de politie in Herten drie mannen aangehouden op verdenking van inbraak. Al snel bleek dat de drie eerder die nacht hadden ingebroken in Roosteren.

Kerstvakantie = Sportvakantie
Je hoeft je in de kerstvakantie niet te vervelen. Sportservice en Zwembad ‘De Roerdomp’ hebben weer heel wat activiteiten voor je op de planning staan tijdens de kerstvakantie.

Gemeente Roermond tijdens de feestdagen
In verband met de feestdagen zijn er diverse wijzigingen in de dienstverlening van uw gemeente. Kijk hieronder voor een overzicht.

Informatieavond vrijwilligersverzekering Gemeente Roermond op dinsdag 9 januari 2018
Vanaf 1 januari 2017 zijn alle vrijwilligers die in Roermond werkzaam zijn, automatisch verzekerd bij de VNG vrijwilligersverzekering van Centraal Beheer Achmea. Deze verzekering geldt alleen in de tijd dat zij vrijwilligersactiviteiten verrichten. Ook mantelzorgers vallen onder de groep vrijwilligers. Met deze nieuwe regeling komen alle vorige vrijwilligersverzekeringen van de Gemeente Roermond te vervallen.

Leerlingen verbeteren de Donderberg
Leerlingen van BC Broekhin, Lyceum Schöndeln en Niekee gaan de komende maanden aan de slag met de vraag: “Hoe zou jij de Donderberg verbeteren?” Daarmee bieden ze jeugdige inspiratie aan het wijkontwikkelingsproces (WOP) dat de Roermondse wijk Donderberg rijk is.

Werk in uitvoering: Rioolwerkzaamheden Hoogvonderen (6043)
Vrijdag 24 november wordt gestart met het reinigen en inspecteren van de riolering in de wijk Hoogvonderen. Naar verwachting zullen de werkzaamheden 8 december 2017 afgerond zijn.

Vrijwilligersfeest op 7 december
Op 7 december organiseert de VrijwilligersCentrale Roermond, onderdeel van Wel.kom, mede namens de gemeente Roermond voor de vierde keer een feest voor alle vrijwilligers die in de gemeente Roermond actief zijn.

Nieuw initiatief Psychosecafé van start
Binnenkort start in Roermond een nieuw initiatief namelijk het Psychosecafé voor mensen die dit zelf (hebben) ervaren, familieleden en andere betrokkenen. Het eerste café vindt plaats op 7 december.

Verplaatsing woensdagmarkt vanaf 30 november
Vanaf woensdag 30 november tot en met 11 januari zal de woensdagmarkt worden verplaatst naar de Graaf Gerardstraat, Kloosterwandstraat en Kloosterwandplein.



Vorige 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Roermond Gezond als televisieserie
Roermond - Onderzoek naar ongeval met spookrijder afgerond
Mantelzorg raakt ook bedrijven in Roermond!
Werk in uitvoering: aanpassingen infrastructuur Sterrenberg fase 1
Slim energienet houdt Roermond warm én klimaatneutraal
Werkzaamheden spoorwegovergangen Zandstraat en Schouwberg/ Burgemeester Thomas Wackersstraat (6041)
Ophalen grof tuinafval
Uitnodiging ondernemerscafé 23 november
Sportinstuif woensdagmiddag
Werkzaamheden aan IJzeren Rijn vanaf november 2017
Roermond - Man gestoken bij beroving: verdachte opgepakt
Maasbrug Roermond heeft nieuwe naam: Louis Raemaekersbrug
31 oktober en 1 november: extra verkeersdrukte in Roermond
Variété-avond voor mantelzorgers in de ECI
Gratis advies voor ondernemers in moeilijke financiële periode
Swalmen - Politie onderzoekt overval in woning
Roermond - Man gewond bij steekincident
Gezocht: Buurtbus chauffeurs in Asenray, Boukoul en Leeuwen
Valpreventiecursus In Balans 2017
Marc Bauwens ontvangt Erespeld van de stad Roermond


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Outlet Poppentheater Praktijk Lotus Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus clinic concert cursus de-hubertus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht intratuin iphone jaarlijks juwelier kathedraal kermis kerst kerst roermond kerstbomendoolhof kinderen koninginnedag liederen markt mejoeches munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed spiritualiteit stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst vastelaovesoptoch wijkagent workshop