Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Roermond - Man gestoken bij beroving: verdachte opgepakt
Een 22-jarige man uit Roermond is dinsdag aangehouden op verdenking van een beroving waarbij het slachtoffer werd gestoken met een mes.

Maasbrug Roermond heeft nieuwe naam: Louis Raemaekersbrug
Vanaf vandaag heeft de Maasbrug in Roermond een nieuwe naam: de Louis Raemaekersbrug. De naamsonthulling gebeurde door de ambassadeurs van België en Duitsland en hoge vertegenwoordigers van Frankrijk, Groot Brittannië en de Verenigde Staten.

31 oktober en 1 november: extra verkeersdrukte in Roermond
In België en Duitsland is het (deels) nog herfstvakantie en er zijn twee vrijedagen (31-10 en 01-11) waarop veel van onze buren weer benutten om gezellig in Roermond te komen shoppen. Om te zorgen dat zowel de bezoekers als de inwoners en ondernemers in Roermond die dag hun bestemming goed kunnen bereiken neemt de gemeente Roermond samen met diverse partijen in de stad weer een aantal verkeersmaatregelen.

Variété-avond voor mantelzorgers in de ECI
Op dinsdagavond 14 november bieden de Gemeente Roermond, Wel.Kom en het Steunpunt Mantelzorg alle mantelzorgers in Roermond een gevarieerd programma aan met muziek en theater. Op een gezellige en humorvolle wijze gaan Nienke Crijns (zang), M.A.M. (act),Raw Thentic (dans), Les Amis du bon Coeur (zang) en Douwe (rapper) voor u optreden.

Gratis advies voor ondernemers in moeilijke financiële periode
Ondernemers in Roermond, die met hun bedrijf in een moeilijke financiële periode zitten, kunnen contact opnemen met 155-Help-een-bedrijf; het nationaal noodloket voor ondernemers.

Swalmen - Politie onderzoekt overval in woning
Bij een overval in een woning aan de Sint Sebastianusstraat is afgelopen nacht een nog onbekend geldbedrag buitgemaakt.

Roermond - Man gewond bij steekincident
Een man is maandagavond gewond geraakt bij een steekincident op de Emile Seipgensstraat.

Gezocht: Buurtbus chauffeurs in Asenray, Boukoul en Leeuwen
Arriva is op zoek naar vrijwilligers die als chauffeur willen rijden op een nieuwe buurtbus in Roermond. Deze gaat vanaf 12 december 2017 rijden tussen Leeuwen, Station Roermond, Asenray en Boukoul. De buurtbus vervangt de OV-shuttle die de drie kernen nu met Station Roermond verbindt.

Valpreventiecursus In Balans 2017
Zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen, dat is de wens van de meeste mensen. Dit is niet altijd even vanzelfsprekend. Uit onderzoek blijkt dat één op de drie mensen die ouder zijn dan 65 jaar vaker vallen. Door het volgen van de cursus ‘In Balans’ heeft u 60% minder kans om te vallen.
Naarmate u ouder wordt heeft u een grotere kans om uw evenwicht te verliezen en daardoor te vallen. Vaak is een val zo ernstig dat behandeling in een ziekenhuis nodig is waardoor iemand niet langer zelfstandig thuis kan blijven wonen. Door het risico op vallen in en om het huis te verkleinen, kunt u een hoop narigheid voorkomen. Zo kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen.

Marc Bauwens ontvangt Erespeld van de stad Roermond
Op donderdag 12 oktober 2017 heeft burgemeester Rianne Donders – de Leest de ‘Erespeld van de stad Roermond’ uitgereikt aan de heer Marc Bauwens. Hij was tot 1 juli 2017 in dienst als General Manager van het Designer Outlet Roermond.



Vorige 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Werk in uitvoering: Zandstraat en Elfmorgenweg (6041)
Inwoners maken eigen geldplan met Startpunt Geldzaken
Roermond geeft vluchtelingen ruimte om te studeren
Herfstvakantie = Sportvakantie
Week van de Veiligheid van 9 tot en met 15 oktober
Roermond viert de diversiteit in de week van Coming Out Day
Koninklijke Onderscheidingen
Roermond presenteert sluitende begroting 2018 met ambitie
Brandweer Roermond oefent bij jou in de wijk
Gemeente Roermond ondersteunt de Rookvrije Generatie
Ervaar de Roermonds archeologie van 13 tot en met 15 oktober
Gemeente Roermond en Wowdeal maken mensen actief met project ‘Ik neem je mee’
Extra rechtdoor-/rechtsaf-strook kruising Wilhelminasingel/N280
Roermond neemt stokje over van Heerlen in de reanimatie-estafette
Roermond - Getuigen gezocht van diefstal pinautomaat bij supermarkt
Roermond - Zoektocht naar pinautomaat dieven
Roermond meet bewegingsniveau leerlingen basisschool
Werk in uitvoering: vernieuwen riool Roroweg Leeuwen (6041)
Eerste Roermondse statushouders ondertekenen participatieverklaring
Jan Tierolff en Pierre Niesten ontvangen gemeentelijke onderscheiding


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Lisette Thooft Maasniel Outlet Poppentheater Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad boekenmarkt braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd den-ekkert donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten indie intocht intratuin iphone jaarlijks kathedraal kermis kerst kerstbomendoolhof kerstbomenlabyrint kinderen klezmermuziek koninginnedag liederen markt mejoeches munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed spiritualiteit stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst voorjaarskermis workshop