Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Waardevolle bomen beschermd tegen de bever
Roermond gaat waardevolle park- en laanbomen maar ook landschappelijk waardevolle bomen beschermen voordat bevers aan bomen gaan knagen. Ze worden voorzien van een beschermend raster of van strijkpasta.

Gemeente zet Social Return slim en duurzaam in
Eind 2016 hebben de Provincie Limburg, 7 Midden-Limburgse gemeenten, Bouwmensen Limburg, Wonen Limburg en Bouwend Nederland de handen ineengeslagen om socialreturn-kandidaten een werken-leren traject aan te bieden, om hen zo een duurzame en veilige toekomst te bieden in de bouw- en infrasector. Die afspraken met de 7 Midden-Limburgse gemeenten en de Brabantse gemeente Cranendonck zijn nu verlengd én verbreed zodat álle Limburgse gemeenten aan kunnen sluiten en haar inwoners hiervan kunnen profiteren.

Roermond - Ontruiming productielocatie voor synthetische drugs
De politie trof, naar nu bekend op maandagavond een productielocatie aan voor synthetische drugs. Het betreft een schuurtje en container op de Heinsbergerweg.

Roermond Bereikbaar krijgt vorm!
Gemeente Roermond, provincie Limburg , Rijkswaterstaat, BIZ binnenstad en Designer Outlet Roermond hebben de afgelopen jaren gewerkt aan de verbetering van de bereikbaarheid en doorstroming in en rond Roermond. Met name de bereikbaarheid tijdens weekenddagen en Duitse feestdagen is door de nauwe samenwerking tussen de partijen verbeterd. Die samenwerking krijgt nu formeel vorm in “Roermond Bereikbaar”.

Subsidie voor afkoppelen regenwaterafvoer
Gemeente Roermond stelt samen met Waterschap Limburg subsidie beschikbaar voor inwoners die hun regenwaterafvoer afkoppelen van het riool. Door te zorgen dat regenwater niet in het riool terechtkomt, dragen we bij aan het voorkomen van wateroverlast bij hevige regenval.

Roermond - Politie arresteert drie mannen voor mensenhandel
De politie heeft afgelopen vrijdag drie mannen gearresteerd op verdenking van mensenhandel.

Om! krant 8: Een krant vol inspiratie
De afgelopen week is de Om! krant weer bij alle huishoudens in Roermond op de deurmat gevallen. In deze 8de Om! krant aandacht voor de ontwikkelingen rondom de zorg, jeugdhulp en werk & inkomen én voor de initiatieven van de inwoners. Zo staan er in dit nummer onder andere artikelen over: dementie en musea, een app om kindermishandeling bespreekbaar te maken, het belang van de Nederlandse taal, een project om via sport werk te krijgen en over een wijk een groenstrook heeft geadopteerd.

Swalmen - Gewapende overval op Chinees restaurant Swalmen
Uit het onderzoek dat de politie is opgestart blijkt dat de twee overvallers, na de overval, vermoedelijk met een auto zijn vertrokken. Vanuit de Boutestraat zijn zondagavond net na de klok van half negen twee mannen in een auto weggereden. Dit trok de aandacht van getuigen.

Tijdelijk lager waterpeil gedeelte Roer
Van 11 tot en met 19 december voert Waterschap Limburg baggerwerkzaamheden uit in de Roer ter hoogte van de keerdeuren Zuid bij de Bisschop Lindanussingel in Roermond. Het waterschap verlaagt daar tijdelijk het waterpeil om het werk goed te kunnen uitvoeren.

Roermond loopt voorop met seniorvriendelijke aanpak
De gemeente Roermond loopt voorop met een seniorvriendelijke aanpak. Dat is de conclusie in het rapport van EU Prevent project ‘Senior Friendly Communities’ (SFC) dat op 20 november 2017 is verschenen.



Vorige 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Swalmen - Gezocht - Woningoverval in Swalmen
Herten - Drie mannen aangehouden na poging inbraak
Kerstvakantie = Sportvakantie
Gemeente Roermond tijdens de feestdagen
Informatieavond vrijwilligersverzekering Gemeente Roermond op dinsdag 9 januari 2018
Leerlingen verbeteren de Donderberg
Werk in uitvoering: Rioolwerkzaamheden Hoogvonderen (6043)
Vrijwilligersfeest op 7 december
Nieuw initiatief Psychosecafé van start
Verplaatsing woensdagmarkt vanaf 30 november
Roermond Gezond als televisieserie
Roermond - Onderzoek naar ongeval met spookrijder afgerond
Mantelzorg raakt ook bedrijven in Roermond!
Werk in uitvoering: aanpassingen infrastructuur Sterrenberg fase 1
Slim energienet houdt Roermond warm én klimaatneutraal
Werkzaamheden spoorwegovergangen Zandstraat en Schouwberg/ Burgemeester Thomas Wackersstraat (6041)
Ophalen grof tuinafval
Uitnodiging ondernemerscafé 23 november
Sportinstuif woensdagmiddag
Werkzaamheden aan IJzeren Rijn vanaf november 2017


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies App store Bevrijdingsfestival BluesNight CDA Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Lisette Thooft Maasniel Outlet Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad boekenbeurs braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd den-ekkert donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herdenking herten intocht iphone jaarlijks jiddisch kermis kerst kerstbomenlabyrint kerstman kinderen koninginnedag liederen markt munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roergezellig roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond successiewet swalmen uit met kerst voorjaarskermis vossenjacht workshop