Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Roermond - Gezocht - Poging inbraak
Twee mannen proberen in te breken in een container. Wie herkent deze mannen?

Verkoop vergeet-mij-nietjes voor dementievriendelijk Roermond
Doe ook mee met de campagne ‘Limburg helpt onvergetelijk’ en verkoop vergeet-mij-nietjes voor een dementievriendelijk Roermond. Sterker nog, voor een dementievriendelijk Limburg! De potjes met vergeet-mij-nietjes kunt u cadeau doen of verkopen aan uw familieleden, medewerkers of uw relaties.

Klopt uw hart ook voor Roermond?
Wij horen graag uw mening over Groen, Duurzaamheid of Verkeer!
Hoe houden we het verkeer in Roermond bereikbaar, toegankelijk en veilig? Hoe maken we het groen aantrekkelijk, toekomstbestendig en waardevol? Hoe leven we in de toekomst op een duurzame manier samen? Op 21 en 25 juni en 9 juli wil de gemeente u in uw wijk ontmoeten naar om uw mening daarover te horen

Hevige neerslag Midden-Limburg zorgt voor wateroverlast op straat
Vanavond heeft korte extreem hevige regenval (> 50mm in 1,5 uur) gezorgd voor wateroverlast in Midden-Limburg. Met name het zuidoosten van Roermond is getroffen door wateroverlast doordat riolen het water niet meer aan kunnen. Het heeft daar nog nooit zo hard geregend.

Roermond verwelkomt riviercruiseschepen
Roermond wil aantrekkelijker worden voor riviercruiseschepen. Daarom zijn in de Maas, nabij de Arloflat, twee aanlegsteigers voor riviercruiseschepen en rondvaartboten aangelegd. Daarnaast is een aantrekkelijke voetgangersverbinding gemaakt vanuit de aanlegsteigers naar de binnenstad en het Designer Outlet Roermond. Ook is de Maashaven uitgebaggerd. Het project is mede gefinancierd door de Provincie Limburg en Jazz City. De totale investering bedraagt ruim 1,4 miljoen euro.

Gemeente Roermond zamelt snoeiafval taxus in voor kankerbestrijding
Vanaf woensdag 15 juni t/m zaterdag 31 augustus zamelt de gemeente Roermond taxussnoeisel in voor de actie Vergroot de Hoop. Taxus (taxus baccata) bevat de stof baccatine dat als basisgrondstof dient voor het maken van geneesmiddelen waarmee men kanker bestrijdt. Elke kubieke meter taxussnoeisel is goed voor één chemotherapie. Met het snoeien en gescheiden aanbieden van uw taxussnoeisel kunt u dus levens redden! Als u weet dat er jaarlijks tienduizenden behandelingen nodig zijn kunt u het snoeisel van uw taxus haag toch niet verloren laten gaan! Help ook mee!

Werk in uitvoering: Kapellerlaan, tussen Spoorlaan zuid en Prins Bernhardstraat (6045)
Reinigen en inspecteren riolering. De werkzaamheden vinden plaats op maandag 6 juni 2016 vanaf 19.00 uur en kunnen enkele uren duren.

Roermond - Zes aanhoudingen bij controle Mobiel Banditisme
Bij de controle tegen Mobiel Banditisme gisteren in en rond Roermond zijn in totaal zes aanhoudingen verricht. In de binnenstad zijn twee personen aangehouden. Een 54-jarige Roemeense man is aangehouden voor winkeldiefstal. Een 25-jarige man uit Georgië is aangehouden met een geprepareerde tas. Bij de grens (N280/A73) zijn vier personen aangehouden.

Roermond - Samenwerking Roemeense, Duitse en Nederlandse politie bij controle Mobiel Banditisme
Politieagenten uit Roemenië, Duitsland en Nederland werken op zaterdag 4 juni in de gemeente Roermond samen in de strijd tegen internationale, rondtrekkende bendes. Dit gebeurt in de vorm van gezamenlijke patrouilles in o.a. de binnenstad van Roermond en bij het Designer Outlet, waarbij voor het eerst Roemeense politieagenten in uniform in Nederland gaan patrouilleren.

Wat te doen bij wateroverlast in Roermond?
Ook in Roermond is veel regen gevallen. Als gevolg daarvan zijn mogelijk kelders en straten ondergelopen. De brandweer doet een oproep aan inwoners om het water zo veel mogelijk zélf uit het huis proberen weg te werken.



Vorige 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Praat mee over Mantelzorg: Mantelzorgen doe je niet alleen!
Vraag eens ‘Hoe gaat het nu met jou?’
Werk in uitvoering: Koninginnelaan, Zwartbroektunnel
Werk in uitvoering: Oranjelaan, terrein voor ziekenhuis
Roermond - Man met vuurwapen aangehouden
Bijeenkomst: de toekomst van sport en bewegen in Roermond
Roermond - Agenten houden man met vuurwapen aan
Bomen bij hotel Loesbleik blijven staan
Werk in uitvoering: Kruispunt Oranjelaan–Maria Theresialaan, Oranjelaan en in en rondom stationstunnel
Werk in uitvoering: onkruidbestrijding
Gemeente Roermond gestart met pilot ‘Schoon Belonen’
Werk in uitvoering: onderhoud centrum Roermond (6041)
Werk in uitvoering: aanbrengen slijtlagen Kitskensberg (6045)
Werk in uitvoering: aanbrengen slijtlagen Asenray (6042)
Werk in uitvoering: aanbrengen slijtlagen Asselt (6071)
Werk in uitvoering: aanbrengen slijtlagen Boukoul (6071)
Werk in uitvoering: aanbrengen slijtlagen Swalmen (6071)
Gesprekstafel kinderen en jeugdigen als mantelzorger
Roermond - Gezocht - Wie kent deze twee personen?
Maak kennis met de rijke Roermondse historie


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Hoogvonderen Kloosterwandplein Maasniel Midden-Limburg Outlet PVDA Roerkade Roermond Swingt Ursulakapel Wim Cox Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie broekhin burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten huis-aan-huis intocht iphone jaarlijks kermis kerst kerstboom kinderen kindervrijmarkt koninginnedag liederen markt munsterplein museum muziek natuurlijk roermond optocht oranjerie parkeren piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond sterren.nl swalmen uit met kerst vuurwerk workshop