Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Taxus voor kankerbestrijding: in de maand augustus kunt u nog helpen!
Nog tot en met woensdag 31 augustus 2016 kunt u taxussnoeisel inleveren op het milieupark voor de actie Vergroot de Hoop. Taxus (taxus baccata) bevat de stof baccatine dat als basisgrondstof dient voor het maken van geneesmiddelen waarmee men kanker bestrijdt. Elke kubieke meter taxussnoeisel is goed voor één chemotherapie. Met het snoeien en gescheiden aanbieden van uw taxussnoeisel kunt u dus levens redden! Als u weet dat er jaarlijks tienduizenden behandelingen nodig zijn kunt u het snoeisel van uw taxus haag toch niet verloren laten gaan! Help ook mee!

Swalmen - Politie servicepunt op andere locatie
Het Politie servicepunt gaat verhuizen doordat het politiebureau in Swalmen aan de Markt gaat sluiten. Vanaf 2 augustus is de wijkagent van Swalmen, of een van zijn medewerkers, te vinden in het Servicepunt Zjwame, gelegen aan de Markt 3a (voormalig gemeentehuis) in Swalmen.

Werk in uitvoering: overkluisde Maasnielderbeek Maasniel (6042)
Vanaf dinsdag 2 t/m met vrijdag 5 augustus wordt de overkluisde Maasnielderbeek in Maasniel gereinigd en geïnspecteerd.

Uw mening over het armoedebeleid
Leven in armoede is een landelijk probleem dat ook in Roermond speelt. Als gemeente Roermond willen we ons armoedebeleid verbeteren. Graag nodigen wij u uit om kort enkele vragen over dit onderwerp te beantwoorden.

Werk in uitvoering: Kerkeveldlaan tussen Lintjenshoflaan en Cornelishoflaan
Maandag 25 juli wordt gestart met de werkzaamheden op de Kerkeveldlaan, tussen de Lintjenshoflaan en de Cornelishoflaan. Dit betekent dat zowel de Lintjenshoflaan als de Cornelishoflaan via de Kerkeveldlaan niet bereikbaar zijn.

Zomeravondactiviteiten in teken van Olympische Spelen
In de periode 25 juli t/m 2 september organiseert Sportservice , net als vorig jaar, ‘Zomeravondsportactiviteiten’ op diverse veldjes en pleintjes in Roermond. Tijdens deze dagen worden voor alle kinderen in de wijk tussen 18.30 en 20.30 uur diverse laagdrempelige sportieve activiteiten aangeboden. Het thema is dit jaar ‘de Olympische Spelen’.

Stadsgids Roermond 2016-2017
De nieuwe Stadsgids Roermond is verschenen en digitaal te raadplegen.

Internationale experts nemen verkeersbeleid Roermond onder de loep
Op 6 en 7 juli 2016 hebben zeven internationale experts op het gebied van retail en mobiliteit het verkeersbeleid van de Gemeente Roermond onder de loep genomen. De experts uit Portugal, Nederland, Zweden en Groot-Brittannië bezochten de stad als onderdeel van het Europese project RESOLVE.

Stadhuis en stadskantoor op 15 juli 2016 om 16.00 uur gesloten
Wegens een personeelsbijeenkomst zijn zowel het stadhuis als het stadskantoor op vrijdag 15 juli 2016 om 16.00 uur gesloten.

Reactie gemeente Roermond op uitspraak in zaak Van Rey
Vandaag heeft de rechtbank Rotterdam uitspraak gedaan in de rechtszaak tegen de heren Van Rey, Schreurs en Van Pol. Daarmee is een einde gekomen aan een periode van onzekerheid en onduidelijkheid - uiteraard voor de direct betrokkenen, maar ook voor de stad Roermond in de breedste zin van het woord. Deze rechtszaak heeft de gemoederen in Roermond maar ook daarbuiten in de afgelopen jaren op velerlei manieren bezig gehouden, en heeft heftige emoties losgemaakt. Dat is, tot op vandaag, nog steeds zo.



Vorige 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

In gesprek over pleegzorg
Werk in uitvoering: markeringswerkzaamheden (hele gemeente)
Zomeractie tegen woninginbraak
Nieuwe aanbieder mobiel parkeren
Wethouder Marianne Smitsmans-Burhenne in top 50 Beste Bestuurders 2015!
Werk in uitvoering: Cruyff Court (6044)
Teams Swalmen en Maasniel kampioen 'Wijkvoetbal Roermond 2016'
Geslaagde informatiemarkt over fietsdiefstal
Herten - Man overleden na ongeval met catamaran
Sport- & Speldag voor mensen met beperking
Herten - Catamaran slaat om: man ernstig gewond
Hulp bij het huishouden ook voor mantelzorgers
Wethouder Pleyte verwelkomt humanoïde robot Pepper, de eerste in Nederland!
Roermond introduceert de Kinderkanskaart
Koninklijke onderscheiding voor Hub Boesten
Aanmelding voor raamovereenkomst Jeugdhulp en/of Wmo
Informatiemarkt ‘Aanpak Fietsdiefstal’ op station Roermond
Om! krant 5 over inspirerende initiatieven
Binnenstad Roermond naar de 4de plek gestegen!
Hoe besteedt u uw vrije tijd? Vul de vragenlijst in!


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Outlet Poppentheater Praktijk Lotus Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus clinic concert cursus de-hubertus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht intratuin iphone jaarlijks juwelier kathedraal kermis kerst kerst roermond kerstbomendoolhof kinderen koninginnedag liederen markt mejoeches munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed spiritualiteit stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst vastelaovesoptoch wijkagent workshop