Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

‘De Bovenkamer’: pakkende voorstelling met een (glim)lach over een dirigent met dementie
Het Roermondse Alzheimercafe bestaat 15 jaar en heeft de eer u uit te nodigen voor de theatervoorstelling ‘De Bovenkamer’ van Thomas Borggrefe.

Nieuwe vervoerder leerlingenvervoer gemeente Roermond
Het leerlingenvervoer in de gemeente Roermond wordt vanaf het nieuwe schooljaar 2016/2017 verzorgd door DVG Personenvervoer. De nieuwe contracten zijn ingegaan per 1 augustus 2016.

Klopt uw hart voor een duurzaam Roermond?
Kom dan op 14 of 19 september van 19.00 – 21.00 uur naar de Tuinzaal van het stadhuis aan de Markt 31 in Roermond.

Mega Marktspektakel in Roermond op zaterdag 3 september 2016
Op zaterdag 3 september 2016 staat de hele binnenstad van Roermond vol met marktkramen en standwerkers. Traditioneel is in Roermond op de eerste zaterdag van september het zogenaamde megamarktspektakel en tevens het jaarlijkse standwerkersconcours. Daarbij komt nog de jaarlijkse kunstmarkt, de antiek – en brocantemarkt, en de speciale productenmarkt. Natuurlijk staat er ook nog de gebruikelijke weekmarkt, dit jaar met veel nieuwe aanbiedingen.

Actie: 'De scholen zijn weer begonnen' in Roermond
Aan het begin van het schooljaar zijn kinderen vol van vakantieverhalen en van de spanning van een nieuw schooljaar. Ook lopen en fietsen veel kinderen een nieuwe route naar school. U en andere verkeersdeelnemers zien na lange tijd weer schoolgaande kinderen op de weg.

Vervolgsessie Sport- en beweegbeleid 2017-2022 gemeente Roermond
Het sport- en beweegbeleid van de gemeente Roermond wordt vernieuwd. Dat doet de gemeente niet alleen maar samen met betrokkenen in het veld.

Roermond - Politie onderzoekt woningoverval
De politie stelt een onderzoek in naar een woningoverval aan de Karel Doormanstraat op vrijdagavond. Bij de overval raakte de bewoner van een appartement ernstig gewond aan zijn hoofd. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Werk in uitvoering: Herkenbosscherweg en Heinsbergerweg (6045)
Werkzaamheden rondom de Synergieschool en de Kapelse Meule op de Herkenbosscherweg en de Heinsbergerweg. In de maanden augustus en september vinden werkzaamheden plaats voor de realisatie van een veiliger schoolomgeving rondom de Synergieschool. Hierdoor ontstaat enige hinder op de Herkenbosscherweg en de Heinsbergerweg.

Roermond - Man lichtgewond na steekincident
De politie onderzoekt een steekincident dat woensdagmiddag rond 12.15 uur plaatsvond op de Achilleslaan. Het slachtoffer werd door een nog onbekende man met een mes geraakt. Hij raakte lichtgewond en wist te vluchten.

Roermond stopt met gescheiden inzameling van luiers en incontinentiemateriaal
Met ingang van 1 september 2016 stopt de gescheiden inzameling van luiers en incontinentiemateriaal. Vanaf deze datum mogen de luiers en het incontinentiemateriaal bij het restafval. Dit omdat op dit moment dit soort afval niet (meer) apart verwerkt kan worden. De rolcontainers voor deze afvalstroom die op een zevental plekken staan (zes bij kinderdagverblijven en één op het milieupark) worden begin september weggehaald.



Vorige 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Taxus voor kankerbestrijding: in de maand augustus kunt u nog helpen!
Swalmen - Politie servicepunt op andere locatie
Werk in uitvoering: overkluisde Maasnielderbeek Maasniel (6042)
Uw mening over het armoedebeleid
Werk in uitvoering: Kerkeveldlaan tussen Lintjenshoflaan en Cornelishoflaan
Zomeravondactiviteiten in teken van Olympische Spelen
Stadsgids Roermond 2016-2017
Internationale experts nemen verkeersbeleid Roermond onder de loep
Stadhuis en stadskantoor op 15 juli 2016 om 16.00 uur gesloten
Reactie gemeente Roermond op uitspraak in zaak Van Rey
In gesprek over pleegzorg
Werk in uitvoering: markeringswerkzaamheden (hele gemeente)
Zomeractie tegen woninginbraak
Nieuwe aanbieder mobiel parkeren
Wethouder Marianne Smitsmans-Burhenne in top 50 Beste Bestuurders 2015!
Werk in uitvoering: Cruyff Court (6044)
Teams Swalmen en Maasniel kampioen 'Wijkvoetbal Roermond 2016'
Geslaagde informatiemarkt over fietsdiefstal
Herten - Man overleden na ongeval met catamaran
Sport- & Speldag voor mensen met beperking


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Ijssculpturenfestival Kloosterwandplein Maasniel Merum Outlet Roerkade Ursulakapel Wereld Aids dag Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus dansfeest de Weerd de-weerd donderberg eerste-remunjse-echte-kaerelsklup eneco tour etappe fanfare festival gaslek gilde-opleidingen gratis herten ijsbaan inbraak intocht iphone jaarlijks kermis kerst kinderen koninginnedag krakau liederen markt munsterplein museum muziek n280 optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt shoppen sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst wegwerkzaamheden workshop