Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Herten - Catamaran slaat om: man ernstig gewond
Op de Oolderplas is woensdagmiddag een man ernstig gewond geraakt bij een ongeluk met een catamaran. Hij was samen met een andere man aan het varen, toen de boot door nog onbekende oorzaak omsloeg.

Hulp bij het huishouden ook voor mantelzorgers
De gemeente Roermond vindt het werk van mantelzorgers erg belangrijk en wil mantelzorgers die in de gemeente Roermond wonen en geregistreerd staan bij het Steunpunt Mantelzorg dan ook graag ondersteunen om hun taken als mantelzorger goed te kunnen blijven uitvoeren. Daarom hebben we ervoor gekozen om in 2016 ook mantelzorgers de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van het inkopen van hulp bij het huishouden tegen een gunstig tarief. Dat kan via de gemeentelijke regeling Huishoudelijke Hulp Toelage (HHT).

Wethouder Pleyte verwelkomt humanoïde robot Pepper, de eerste in Nederland!
Pepper is een bijzondere robot. Ze houdt je gezelschap en leert je graag kennen. Ze kan dingen voor je opzoeken op internet en je herinneren aan afspraken. En voor een gesprekje is de grote zus van de wereldberoemde kleine NAO altijd in. Op 6 juli verwelkomt wethouder Ferdinand Pleyte de allereerste Pepper in Nederland. Dit is voor Ferdinand Pleyte het startpunt om het debat aan te zwengelen over de impact van dit soort innovatie op de samenleving.

Roermond introduceert de Kinderkanskaart
De gemeente Roermond heeft de kinderkanskaart ontwikkeld. Wethouder Marianne Smitsmans reikte de eerste Kinderkanskaart uit tijdens een bijeenkomst in het stadhuis van kinderen van groep 8 van basisschool de Zonnewijzer.

Koninklijke onderscheiding voor Hub Boesten
Zondag 26 juni is de heer Hub Boesten (58) benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Aanmelding voor raamovereenkomst Jeugdhulp en/of Wmo
Oproep voor aanbieders: Bent u aanbieder van hulp en ondersteuning die valt binnen de Jeugdwet of Wmo? Heeft u hiervoor nog geen raamovereenkomst(en) met de gemeenten in Midden-Limburg? Dan kunt u zich hiervoor inschrijven.

Informatiemarkt ‘Aanpak Fietsdiefstal’ op station Roermond
Op 29 juni vindt op en rondom station Roermond een informatiemarkt plaats over fietsdiefstal. Deze markt duurt van 13 tot 18 uur en wordt georganiseerd door de Gemeente Roermond in samenwerking met de politie en andere partijen.

Om! krant 5 over inspirerende initiatieven
Deze week valt de Om! krant weer bij alle huishoudens in Roermond op de deurmat. In deze 5de Om! krant aandacht voor de ontwikkelingen rondom de zorg, jeugdhulp en werk & inkomen én voor de initiatieven van de inwoners.

Binnenstad Roermond naar de 4de plek gestegen!
De Retail Gemeente Atlas ranglijst 2016 is bekend. Waar Roermond in 2015 nog op de 5de plek stond, is door het vele en harde werken van de Roermondse ondernemers Roermond een plek gestegen op de ranglijst. Maastricht, Den Bosch en Haarlem vormen de top 3. De binnenstad Roermond in 2016 dus landelijk op plek 4, daar mag Roermond trots op zijn!

Hoe besteedt u uw vrije tijd? Vul de vragenlijst in!
De gemeente Roermond vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen deelnemen aan het maatschappelijk leven. Hierdoor kunnen we elkaars kennis en talenten meer benutten.



Vorige 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Roermond - Gezocht - Poging inbraak
Verkoop vergeet-mij-nietjes voor dementievriendelijk Roermond
Klopt uw hart ook voor Roermond?
Hevige neerslag Midden-Limburg zorgt voor wateroverlast op straat
Roermond verwelkomt riviercruiseschepen
Gemeente Roermond zamelt snoeiafval taxus in voor kankerbestrijding
Werk in uitvoering: Kapellerlaan, tussen Spoorlaan zuid en Prins Bernhardstraat (6045)
Roermond - Zes aanhoudingen bij controle Mobiel Banditisme
Roermond - Samenwerking Roemeense, Duitse en Nederlandse politie bij controle Mobiel Banditisme
Wat te doen bij wateroverlast in Roermond?
Praat mee over Mantelzorg: Mantelzorgen doe je niet alleen!
Vraag eens ‘Hoe gaat het nu met jou?’
Werk in uitvoering: Koninginnelaan, Zwartbroektunnel
Werk in uitvoering: Oranjelaan, terrein voor ziekenhuis
Roermond - Man met vuurwapen aangehouden
Bijeenkomst: de toekomst van sport en bewegen in Roermond
Roermond - Agenten houden man met vuurwapen aan
Bomen bij hotel Loesbleik blijven staan
Werk in uitvoering: Kruispunt Oranjelaan–Maria Theresialaan, Oranjelaan en in en rondom stationstunnel
Werk in uitvoering: onkruidbestrijding


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies App store Bevrijdingsfestival BluesNight CDA Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Lisette Thooft Maasniel Outlet Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad boekenbeurs braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd den-ekkert donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herdenking herten intocht iphone jaarlijks jiddisch kermis kerst kerstbomenlabyrint kerstman kinderen koninginnedag liederen markt munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roergezellig roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond successiewet swalmen uit met kerst voorjaarskermis vossenjacht workshop