Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Nieuwe containers in Swalmen
Onlangs zijn in Swalmen op zes plekken nieuwe ondergrondse containers voor glas, blik, drankenkartons en textiel geplaatst.

Roermond - 11 aanhoudingen na aantreffen hennepknipperij
De politie heeft dinsdagmiddag 11 aanhoudingen verricht bij een hennepknipperij in een pand aan de Thuserhof. Agenten namen in totaal bijna 46 kilo hennep in beslag.

Samenwerkingsovereenkomst moet leiden tot Regionaal Werkbedrijf Midden-Limburg
Op 10 maart jl. is de samenwerkingsovereenkomst getekend voor de oprichting van het regionaal Werkbedrijf Midden-Limburg.

Roermond - Politie onderzoekt overval op man
De politie stelt een onderzoek in naar een overval op een man in de nacht van zondag op maandag in Roermond.

Bomen en bijen tijdens Boomfeestdag 2016
Woensdag 16 maart a.s. vindt de jaarlijkse Boomfeestdag plaats. Dit jaar staat de Boomfeestdag in het teken van bomen en bijen. Tijdens de Boomfeestdag gaan leerlingen van groep 8 van Basisschool De Octopus samen met leden van de werkgroep groen van de Dorpsraad Swalmen de groenvoorziening naast de school aan de Robijnstraat verfraaien.

Werk in uitvoering: afsluiting tunnels A73 voor regulier onderhoud
Vrijdag 11 maart vanaf 20.00 uur tot zaterdag 12 maart 6.00 uur voert Rijkswaterstaat reguliere onderhoudswerkzaamheden uit aan de Roertunnel en de Swalmentunnel (A73). Tijdens deze werkzaamheden zijn de tunnels gesloten voor al het verkeer en gelden er omleidingen.

Leerzame activiteiten in ‘Week van het geld’
De gemeente organiseert een aantal activiteiten in het kader van de landelijke ‘Week van het geld’, die van 14 tot met 18 maart 2016 plaatsvindt. Doel van deze activiteiten is om vooral kinderen goed te leren omgaan met geld. Door al op jonge leeftijd te leren bewust om te gaan met geld, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. De activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Algemeen Maatschappelijk Werk en Wel.Kom.

Buurtkring: ondersteuning in een eigen netwerk in eigen buurt
In Roermond gaat het project Buurtkring Roermond binnenkort van start. Het basisidee hier achter is dat een aantal mensen met een (leer)beperking zelfstandig in de wijk(buurt) woont, samen een netwerkje vormt. Dit netwerkje wordt ondersteund door een vrijwilliger die ook in de buurt woont. Het project wordt gedragen door de gemeente en verschillende organisaties uit de richting zorg, welzijn-en wonen. In Roermond bestaan deze partners uit: de gemeente Roermond, Wonen Limburg, Daelzicht, MetGGZ, Zorgteam Roermond en OZO Doe ik mee.

Roermond - Auto’s vernield door brandstichting
Een bestelbus en een personenauto zijn in de nacht van 6 op 7 maart op de Vlaanderenstraat vernield, nadat het busje in brand was gestoken.

Succesvolle 3e gesprekstafel over mantelzorg en dementie
Donderdagmiddag 25 februari 2016 vond er in de Tuinzaal van het stadhuis van Roermond de derde gesprekstafel plaats in kader van 'Oog voor de mantelzorger'. Dit keer was de organisatie mede in handen van 'Roermond Dementievriendelijk'.



Vorige 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Ja! Tegen BIZ Centrum Swalmen
5 Thema’s centraal in Toekomstvisie Roermond 2030
Bevrijdingsfestival
Werk in uitvoering: rotonde Venloseweg-Bredeweg-Broekhin Zuid (6041-6042)
‘WhatsApp Buurtpreventie’ voor heel Roermond
Krachtenbundel: aansprekende verhalen uit Roermond en omgeving
Zwerfafvalpakkers gezocht voor een schoon Roermond
Stadsgids Roermond 2016-2017
Digitaal Loket beperkt bereikbaar op 20 en 21 februari
Werk in uitvoering: groot onderhoud Swalmen (6071)
AQUA Fit & Slank
Sportgala 2015
Wegafsluitingen hoogwater, Oolderhuuske slecht bereikbaar
Gesprekstafel Mantelzorg en dementie op 25 februari
Roermond - Twee auto-inbrekers op heterdaad betrapt
Persbericht Optocht
Dreiging zware windstoten tijdens carnaval
Roermond doet proef met ophangpunten “plastic heroes” zak
Een carnaval van NIX: geen alcohol onder de 18!
Afvalinzameling rondom Carnaval


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Lisette Thooft Maasniel Outlet Poppentheater Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad boekenmarkt braderie brand burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd den-ekkert donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten indie intocht intratuin iphone jaarlijks kathedraal kermis kerst kerstbomenlabyrint kinderen klezmermuziek koninginnedag liederen markt mejoeches munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt shopbus sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst voorjaarskermis workshop