Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Dag van de mantelzorg: denkt u ook aan uw naasten?
Op dinsdag 10 november is de landelijke dag van de mantelzorg. Een dag om stil te staan bij naasten die zorgen voor iemand die zij lief hebben. Vaak vinden mantelzorgers het maar gewoon wat ze doen. Maar het is juist heel bijzonder!

Maak geen afspraak met de gemeente via websites van derden
Let op: maak geen afspraak met de gemeente via websites van derden. Bij meerdere gemeenten hebben inwoners gemeld dat ze zijn opgelicht door deze websites.

Minder parkeerdruk op straat in stadscentrum Roermond
De parkeertarieven in het centrum, de parkeergarages en de parkeervergunningen worden met terugwerkende kracht per 1 januari 2021 verhoogd

Corona: Kunnen we rekenen op elkaar?
Corona houdt ons nog steeds in de greep. Ondernemend Roermond doet daarom een dringend beroep op ons: Help elkaar en hou je aan de maatregelen.

Archeologische vondsten bij sloopwerkzaamheden project
De Rekenkamer in Roermond: eindelijk is de herontwikkeling van één van de laatste  bijzondere binnenstadslocaties  een feit. De sloop van de verouderde kantoorgebouwen is praktisch gereed. Bij de sloop van de funderingen zijn interessante archeologische vondsten gedaan. Momenteel bezien partijen hoe deze voor de stad kunnen worden behouden en de bouw binnenkort toch van start kan gaan.

Samen op weg naar een duurzamere inzameling
In de gemeente Roermond vinden we duurzaamheid belangrijk. Daarom starten Van Kaathoven Nederland B.V. en de gemeente Roermond vanaf 1 januari 2021 aan een langdurige samenwerking.

Uitstallingen voorlopig weer toegestaan in de weekenden
Winkels in het centrum van Roermond mogen vanaf aankomend weekend  weer hun uitstallingen/ reclame uitingen plaatsen. Op drukke momenten maken de obstakels in de binnenstad naleving van de 1,5 meter afstandsnorm moeilijker.

Fietsenstalling Neerstraat vanaf 28 oktober weer geopend
De fietsenstalling aan de Neerstraat (Steenen Trappen) is tot en met dinsdag 27 oktober gesloten. Woensdag 28 oktober gaat de fietsenstalling weer open.

Grof tuinafval: versnipperen of ophalen in november
Van maandag 9 november tot en met vrijdag 13 november 2020 kunt u grof tuinafval gratis laten versnipperen. De snippers komen terecht in uw oprit en zijn voor eigen gebruik.

Roermond ontvangt subsidie voor een slim energienet
Gemeente Roermond heeft een subsidie ontvangen uit het landelijke Programma Aardgasvrije Wijken. Hiermee komt de aanleg van een Slim Energienet in Roermond dichterbij.



Vorige 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

De bladkorven staan er weer
Minder huishoudelijk afval door beter te scheiden
Begrotingsbehandeling 2021
Verbeteren kruising Schuitenberg-Mariagardestraat-Zwartbroekplein
Vergunningsprocedure nieuwe coffeeshops van start
Fietsenstalling Neerstraat tijdelijk gesloten
Herten - Gewapende overval op medewerkster
Vervroegde sluiting fietsenstallingen op donderdagen
Help jij mee tijdens de verkiezingen?
Coming Out Dag Roermond 2020
GGD Limburg-Noord opent teststraat in Roermond
Regionale samenwerking regenboogplannen
Werk in uitvoering: kruising Kitskensdal - Heinsbergerweg
Zwakke populieren maken plaats voor zwarte elzen, wilgen en vogelkersen
Week van de Veiligheid
Roermond staat stil bij gevolgen Corona
Renovatie Park Hattem gestart
Roermond en Streetwise pakken leegstand in de binnenstad aan
WhatsApp buurtpreventie
Ondertekening Manifest ‘Iedereen doet mee!’


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Outlet Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg donderbergweg duurzame dag eneco tour erfrecht etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herdenking herten intocht iphone jaarlijks jiddisch kermis kerst kinderen kinderfeest koninginnedag lichtjesoptocht liederen markt munsterplein museum muziek natuurlijk roermond optocht oranjerie piano politie rattentoren roergezellig roermond rommelmarkt sefardisch sinterklaas sjtasiefestasie solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond stotteren swalmen uit met kerst volleybal workshop