Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Roermond - Wie waren man en vrouw in auto bij zendmast?
In het onderzoek naar de brandstichting van een zendmast aan de Olieberg zoekt de politie contact met of meer informatie over een man en vrouw die ten tijden van de brand in de buurt waren.

Jaarstukken 2019 beschikbaar
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 9 juni 2020 de Jaarstukken 2019 vastgesteld.  Deze stukken kunt u online raadplegen.

Gratis online budgethulp voor iedereen
Gemeente Roermond biedt alle inwoners toegang tot Startpunt Geldzaken.

Samen gaan we afval nóg beter scheiden
Restafval verbranden is duur. Het kost niet alleen geld, maar ook grondstoffen. Daarom willen we ons afval maximaal scheiden en recyclen.  Uit gerecycled afval halen we nieuwe grondstoffen: zo leveren we als duurzame gemeente een bijdrage aan minder verspilling. Om dat te realiseren verandert de inzameling van glas en textiel.

Positieve afronding traject Tahwied
Minister Koolmees (SZW) heeft de gemeente Roermond en stichting Tahwied per brief laten weten dat het begeleidingstraject van de stichting naar alle tevredenheid is afgerond. Daarmee komt een einde aan een intensief begeleidingstraject.

Kranslegging Nationaal Monument voor Vredesoperaties
Vandaag, zaterdag 20 juni 2020, hebben de Commissaris van de Koning in Limburg, de heer Theo Bovens, de burgemeester van Roermond, mevrouw Rianne Donders – de Leest en de voorzitter van de Stichting Limburgse Veteranendag, de heer Edwin Jacobsz een gezamenlijke krans gelegd bij het Nationaal Monument voor Vredesoperaties in het Nationale Herdenkingspark in Roermond.

De 11devande11de kiest voor Roermond
De officiële opening van het Limburgse vastelaovendseizoen zal de komende jaren op het Stationsplein in Roermond plaatsvinden. Dat heeft de Sjeng Kraft Kompenei donderdagmiddag bekendgemaakt.

Swalmen - Gewapende overvalsters gezocht
De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op het Kruidvat aan het Sint Jansplein op zaterdagmorgen rond 8.30 uur. Bij de overval raakte niemand gewond.

Een maand busstation in minder dan 2 minuten
11 juni 2020

Gezellig en veilig in de binnenstad
De afgelopen weken heeft de bezoeker de weg naar onze binnenstad gelukkig weer steeds vaker weten te vinden. De openstelling van de horeca heeft daar ook aan bijgedragen. Vanuit het oogpunt van veiligheid en gezondheid is de afgelopen periode in z’n algemeenheid goed verlopen.



Vorige 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Terugblik eerste fase Roerdelta
Roermond - Twee minderjarigen opgepakt voor straatroven
Aanvragen corona-fonds van start
Japanse duizendknoop loopt weer uit
Bouw windturbines in Niederkrüchten
Gemeente Roermond stelt Corona-fonds van €5 miljoen vast
Roermond - Gezocht - Getuigen gezocht van overval pizzabezorger
Limburg - Drie Limburgse zaken in Opsporing Verzocht
Voorzetting raadsvergadering op dinsdag 2 juni
Uitzending raadsvergadering op woensdag 3 juni
Fietsen en bromfiets parkeren
Uitstallingen op straat in het winkelgebied
Pinksterweekend staat voor de deur
Horeca vanaf Tweede Pinksterdag open
Extra ruimte voor weekmarkten
Versoepeling maatregelen vastgelegd in noodverordening
Gezonde Moeras-Eik in Hoogvonderen opzettelijk vernield
Nieuwe afvalbakken in centrum Roermond
Uitbreiding horeca-terrassen mogelijk
Uitbreiding horeca-terrassen mogelijk vanaf 1 juni


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Jan Smit Kloosterwandplein Maasniel Outlet Roerkade Thomas Berge Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de Weerd de-weerd donderberg duurzame dag eerste-remunjse-echte-kaerelsklup eneco tour etappe fanfare festival gezondheid gilde-opleidingen gratis herten intocht intocht sinterklaas iphone jaarlijks jewish-culture-festival kermis kerst kinderen koninginnedag koopzondag krakau liederen markt monumentenwandeling munsterplein museum muziek natuurlijk roermond optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt shoppen sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst workshop