Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Proef kleinebeurslimburg.nl van start
Wie weinig geld heeft, kan vanaf nu op kleinebeurslimburg.nl in een oogopslag zien waar goedkope uitstapjes, winkels en financiële hulp te vinden zijn in Limburg.

Wijzigingen in verband met Pasen
De gemeentelijke kantoren en zwembad de Roerdomp zijn gesloten op vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) en maandag 22 april (tweede paasdag). Ook zijn er mogelijk wijzigingen in het ophalen van het afval op uw adres.

Meivakantie activiteit
Op donderdag 2 mei organiseert Sportservice Roermond een instuif voor leerlingen van groep 3 t/m 8.
We gaan Freerunnen, Boksen, Fortnite (het balspel) en Flag Football spelen.

De bestrijding van eikenprocessierupsen gaat weer van start!
Het is voorjaar. Dat betekent dat bomen en planten weer tot bloei komen. In deze periode laat ook de eikenprocessierups zich weer zien. De eikenprocessierups kan gezondheidsklachten veroorzaken bij blootstelling aan de zogenaamde brandharen van de rups.

Werk in uitvoering: afsluiting Roertunnel A73 voor onderhoud
Aanstaande vrijdag 12 april 2019 vindt regulier onderhoud plaats aan de Roertunnel. Vanaf 20.00 uur zijn beide tunnelbuizen gesloten voor alle verkeer. Omleidingen worden zoals gebruikelijk aangegeven middels bebording. De Swalmentunnel blijft open voor alle verkeer.

Meedenken over omgeving station Roermond
Op dinsdag 16 april tussen 17.00 en 20.00 uur organiseert de gemeente Roermond een inloopbijeenkomst in Hotel Roermond waarin belangstellenden de eerste ideeën voor het Busstation en het Beeldkwaliteitsplan kunnen bekijken.

Wethouder houdt kantoor in de wijk
Eén donderdag in de maand houdt wethouder Rens Evers kantoor in de wijk. De komende vier maanden wil hij op deze manier in gesprek met de wijkbewoners. De wethouder start op donderdag 11 april in de wijk ’t Veld en Vrijveld. Wethouder Evers: “Ik vind het belangrijk om mensen te leren kennen en daarvoor moet je niet verwachten dat mensen naar het stadhuis komen, daarom trek ik er liever op uit door mijn kantoor naar de wijk te verplaatsen.”

ANWB AutoMaatje binnenkort van start in Roermond
Ook in Roermond zitten veel mensen gedwongen achter de geraniums met een sociaal en mobiliteitsprobleem. Dit leidt tot eenzaamheid. Er is weinig echt geschikt vervoersaanbod voor minder mobiele ouderen of anderen met een beperking. Mede hierdoor komen velen van hen nauwelijks nog uit hun huis en raken zij in een isolement.

Aanvragen Koninklijke Onderscheidingen voor Koningsdag 2020
Overal in Nederland zetten mensen zicht in voor de samenleving. Meestal doen ze dat onopvallend en op de achtergrond. Maar deze personen zouden best eens in het zonnetje mogen worden gezet. Kent u zo iemand, en vindt u dat deze persoon publieke erkenning verdient? De meest waardevolle waardering voor hem of haar is het toekennen van een onderscheiding of ‘lintje’.

Aanvraag bijzondere bijstand nu ook digitaal
Heeft u een bijstandsuitkering of een laag inkomen? Dan kunt u vanaf 1 april 2019 voor een aantal kosten digitaal bijzondere bijstand aanvragen.



Vorige 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Roermond / Heinsberg - Politie zoekt 14 jarige Luc Finken update
Herontwikkeling V&D pand Munsterplein
Roermond - Onderzoek naar beschietingen bedrijfspand
Roermond - Politie reikt waarderingsprijs uit aan Retail Interventie Team (RIT)
Nederland - Opsporing Verzocht: aanrander van 13-jarige jongen gezocht
Zie, doe en beleef de natuur op 19 mei op de publieksdag Natuurlijk!Roermond
Roermond - Cold case overlijden Piet Mergelsberg in Opsporing Verzocht
Basisschool de Berensprong winnaar posterwedstrijd Leerplicht
Uitslag verkiezingen 20 maart 2019
Vacature Vakleerkracht Basisonderwijs
Landelijke Opschoondag 23 maart 2019
Online veiling van BKR-kunstwerken Gemeente Roermond
Limburg Light Run vrijdag 12 april
Fietspad Roerdal afgesloten ivm hoogwater
‘Struikelstenen’ bij woningen slachtoffers Tweede Wereldoorlog
Cox&Co erkend als mantelzorgvriendelijke werkgever
Roermond ontmoet in het mobiele wijkbureau
Nieuwe locaties voor spreekuur Wijkteam Maasniel/Asenray/Leeuwen/Tegelarijveld
Winkels open? Fietsers lopen!
Eerste ‘Droomwinkel’ Roermond geopend


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Outlet Poppentheater Roerkade Thomas Berge Tros Muziekfeest Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de Weerd de-weerd donderberg eerste-remunjse-echte-kaerelsklup eneco tour etappe fanfare festival gezondheid gilde-opleidingen gratis herten intocht intocht sinterklaas intratuin iphone jaarlijks jewish-culture-festival kermis kerst kinderen koninginnedag koopzondag krakau liederen markt monumentenwandeling munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt shoppen sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst workshop