Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Swalmen - Eén aanhouding na gewapende overval op supermarkt
De politie heeft maandagavond, vlak na de overval op een supermarkt aan het Sint Jansplein in Swalmen, een persoon aangehouden. De verdachte werd op de Stationsstraat door de agenten aangetroffen. Bij de aanhouding van de man is een waarschuwingsschot gelost.

Roermond herdenkt Holocaustslachtoffers
Op 27 januari 2020 is het vijfenzeventig jaar geleden dat het concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz werd bevrijd. De Holocaustslachtoffers uit Roermond, worden herdacht op zondag 26 januari 2020 om 18.00 uur.

Sportakkoord: Denk mee over een vitaler en sportiever Roermond
Wil je meedoen om iedereen uit Roermond vitaler te laten worden door meer te bewegen? Werk dan mee aan het ‘sportakkoord Roermond'.

Roermond beschermt waardevolle bomen tegen de bever
Gemeente Roermond beschermt waardevolle bomen om te voorkomen dat bevers aan deze bomen gaan knagen. Deze bomen worden voorzien van een beschermend raster of van strijkpasta. Dat doen we al sinds 2017. Desondanks komt het voor dat de bever toch bomen kan vellen of zodanig kan aanvreten dat vanwege de openbare veiligheid de bomen moeten worden gekapt.

Aan de slag met aanpak eenzaamheid: doet u mee?
Op dinsdag 14 januari is het actieplan aanpak eenzaamheid gepresenteerd. Tijdens een goed bezochte bijeenkomst in ‘t Paradies hebben veel betrokken organisaties constructief meegedacht over eenzaamheid onder de oudere inwoners van Roermond.

Roermond herdenkt: 75 jaar vrijheid
Op zondag 1 maart 2020 is het 75 jaar geleden dat Roermond werd bevrijd van Nazi-Duitsland. Generaal-majoor John B. Anderson stond aan het hoofd van de Amerikaanse troepen die Roermond op 1 maart 1945 hebben bevrijd.

Meedoen met The Passion?
Omdat The Passion in Roermond plaatsvindt, krijgen Roermondenaren de kans om deel uit te maken van het swingende Passion-koor! Dus heb je zangervaring en heb je altijd al eens mee willen zingen in het koor van The Passion? Dan is dit je kans.

De regeling tegemoetkoming meerkosten chronisch zieken verandert
De regeling meerkosten chronisch zieken wordt aangepast met ingang van 2020. Met ingang van 2020 kunnen alleen inwoners met een inkomen niet hoger dan 130% van de bijstandsnorm gebruik blijven maken van de regeling.

Liveblog coronavirus
Op deze pagina vindt u een actueel overzicht van belangrijke updates over de maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus.

Procedure aanwijzing lokale publieke media-instelling.
Het Commissariaat voor de Media (CvdM) wijst elke 5 jaar een lokale publieke media-instelling aan. Tot en met 5 oktober 2020 is de stichting RTV Roermond aangewezen als lokale omroep voor de gemeenten Roermond en Beesel.



Vorige 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Nieuwjaarstoespraak van burgemeester Rianne Donders – de Leest
The Passion in Roermond
Officiële bekendmakingen niet meer in ViaRoermond
Roermond - Politie onderzoekt steekincident
Roermond gebruikt iLost, dé online oplossing voor gevonden voorwerpen
Een “Tiny” Forest in uw buurt?
Roermond - Politie zoekt getuigen van gewapende overval op cafetaria
Roermond - Verdachten aangehouden voor gewelddadige beroving
Nunhem/Roermond - Hennepkwekerij aangetroffen in twee woningen, bewoners aangehouden
Fietsruimactie bij stalling NS-station
Preventieactie zakkenrollerij op 14 en 21 december
Jaarverslag klachten 2018
Roermond - Vrouw ernstig gewond bij eenzijdige aanrijding
Roermond - Roermond; Mislukte straatroof. Daders zonder buit weggerend.
Basisschoolleerlingen planten eerste Tiny Forest in Roermond
Roermond - Slachtoffer overleden bij verkeersongeval
Afsluiting tunnels A73 voor regulier onderhoud
Den Haag/Roermond - Vier aanhoudingen door EVA-team
Roermond - Politie stelt onderzoek in naar steekincident
Roermond - Twee aanhoudingen na gewelddadige straatroof


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Jan Smit Kloosterwandplein Maasniel Outlet Poppentheater Roerkade Thomas Berge Tros Muziekfeest Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de Weerd de-weerd donderberg eerste-remunjse-echte-kaerelsklup eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht intocht sinterklaas intratuin iphone jaarlijks jewish-culture-festival kermis kerst kinderen koninginnedag koopzondag krakau liederen markt monumentenwandeling munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt shoppen sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst workshop