Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Tijdelijke vestiging Islamitische basisschool Ambachtsingel 40 Roermond
Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om het pand Ambachtsingel 40 tijdelijk ter beschikking te stellen aan de Stichting Islamitische Educatie Zuid-Oost Nederland (IEZO).

Belangrijke mijlpaal Roerdelta fase 2
Op 6 juni 2019 heeft de gemeenteraad van Roermond ingestemd met het programma van eisen Roerdelta fase 2. Dit is een belangrijke stap in de richting van de nieuwe wijk aan het water.

Geeft u het goede voorbeeld?
Voor de ‘Week van de Toegankelijkheid’ zijn we op zoek naar goede voorbeelden van toegankelijke verenigingen, bedrijven en organisaties. Het gaat om zowel fysieke toegankelijkheid als gastvrijheid/open staan voor mensen met een beperking.

Werkconferentie VN-verdrag op 27 juni
Iedereen is gelijk en zou ook dezelfde kansen moeten hebben op interessant werk, een goede opleiding en een prettige vrijetijdsbesteding. Maar mensen, oud en jong, uit dorpen en steden, met of zonder lichamelijke of geestelijke beperking en met diverse culturele achtergronden ervaren vaak drempels. Dat willen we niet in Roermond. Daarom start de gemeente met het project ‘Iedereen doet mee in Roermond’. Doet u ook mee?

Kadernota 2020: Perspectief op een financieel sluitende meerjarenbegroting
‘Het gaat goed met Roermond’. Dat is de conclusie van het college kijkend naar het over all beeld van de gemeente. Maar het college stelt daarbij ook vast dat er een stevige opgave ligt om op middellange termijn te zorgen voor een gezonde financiële situatie.

Raadsvergadering 6 juni niet te volgen via ML5
De raadsvergadering van 6 juni om 18.00 uur wordt niet uitgezonden via de lokale tv-zender ML5. U bent van harte welkom om op de publieke tribune plaats te nemen om deze vergadering bij te wonen. .

Primeur voor Roermond: prikkelarme kermis
Van 14 tot en met 20 juni vindt de Roermonds voorjaarskermis in de binnenstad plaats. Dit jaar is er voor het eerst een zogenaamde prikkelarme kermis ingepland. Die vindt plaats op dinsdag 18 juni van 17:00 tot 19.00 uur.

Uw mening over onze nieuwe website
De afgelopen maanden is achter de schermen gewerkt aan een nieuwe website voor de gemeente Roermond. Het resultaat willen we graag aan u voorleggen, vóórdat we de huidige website vervangen.

Retail Interventie Team wéér genomineerd
Het Retail Interventie Team (RIT) heeft weer een bijzondere nominatie op zak: die voor de landelijke Hein Roethofprijs. Afgelopen maart is het RIT al in de prijzen gevallen en kreeg het de Couleur Bokaal uitgereikt van de stichting Waardering en Erkenning Politie.

Samen pakken we eenzaamheid aan
In Roermond wonen veel mensen die zicht soms, of zelfs heel vaak, eenzaam voelen. Daar willen we samen met u iets aan doen. Op 12 juni organiseren we daarom een bijeenkomst voor inwoners van Roermond en organisaties die eenzaamheid de wereld uit willen helpen.



Vorige 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Uitslag verkiezingen Europees Parlement
Roermond - Getuige houdt berover aan
Ingebruikname ondergrondse containers Nassaustraat
IVN selecteert gemeente Roermond voor aanleg drie Tiny Forests
Sint-Odiliënberg - Inzet traumahelikopter na ongeval op A73
NoCredit, GameOver! Jongeren voor 1 dag in de schuld
Ken jij ondernemende jongeren tussen de 15 en 23 jaar?
Huisuitzettingen Roermond nemen verder af
Roermond - Onderzoek naar mogelijk delen van intieme beelden
Opening woonkamer in de wijk 't Roermondse Veld
Informatie over de toegankelijkheid van de stembureaus voor mensen met een beperking
Bijeenkomst Historisch Platform
Wethouder Evers in Hoogvonderen en Donderberg op donderdag 16 mei
Swalmen - Inbrekerswerktuig in auto, 4 mannen aangehouden
Roermond - Politieoefeningen binnenstad Roermond gaan niet door
Een nieuw speel- en beweegbeleid: ook jongeren kunnen meedenken!
20 mei ontbijtsessie: van willen naar doen!
Susteren / Roermond - Verdachte aangehouden voor schietincident
Vrijdag 10 mei start videoproject Stationsplein Roermond
Nieuwe ondergrondse containers in Roermond


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Outlet Praktijk Lotus Roerkade UB40 Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester burgernet bus carnaval circus concert cursus de-stapsteen de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis harmonie herten intocht iphone jaarlijks juwelier kermis kerst kerst roermond kinderen koninginnedag labyrint lezing liederen man en vrouw en spiritualiteit markt munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst vastelaovesoptoch wijkagent workshop ziekenhuis