Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Nieuwjaarstoespraak van burgemeester Rianne Donders – de Leest
Lees hier de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Rianne Donders – de Leest zoals voorgedragen tijdens de nieuwjaarsontmoeting op maandag 6 januari 2020.

The Passion in Roermond
Op 9 april 2020 is Roermond het decor van The Passion. Tijdens dit grote live-evenement krijgen de laatste uren van Jezus' leven, lijden en opstanding vorm door optredens van bekende artiesten en Nederlandstalige muziek. The Passion staat voor liefde, verbinding en vrijheid voor iedereen.

Officiële bekendmakingen niet meer in ViaRoermond
Per 1-1-2020 stopt de huis-aan-huis verspreiding van ViaRoermond. Daarom stopt de gemeente Roermond met het publiceren van het overzicht van de officiële bekendmakingen in dit weekblad.

Roermond - Politie onderzoekt steekincident
De politie stelt een onderzoek in naar een steekincident dat donderdagavond rond 19.10 uur plaatsvond op de Kerkeveldlaan.

Roermond gebruikt iLost, dé online oplossing voor gevonden voorwerpen
Vanaf 1 januari 2020 gebruikt de gemeente Roermond iLost. Dat is een website waarop gevonden en verloren voorwerpen geplaatst kunnen worden. Via iLost is de kans groter dat de eigenaar zijn verloren voorwerp terugkrijgt.

Een “Tiny†Forest in uw buurt?
Een Tiny Forest is een dichtbegroeid, inheems bos ter grootte van een tennisbaan. Onlangs is in Roermond, in de wijk Maasniel het eerste Tiny Forest aangeplant. Ze deden dit samen met initiatiefnemer WijZijnMaasniel, gemeente Roermond, buurtbewoners en IVN Natuureducatie.

Roermond - Politie zoekt getuigen van gewapende overval op cafetaria
Bij een gewapende overval op een cafetaria aan de Faunasingel in Roermond is vrijdagavond een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De overval werd gepleegd door twee gemaskerde mannen. Ze bedreigden de eigenaar met een vuurwapen en wisten de kassalade met daarin een nog onbekend geldbedrag mee te nemen. Het tweetal ging er vervolgens te voet vandoor. Bij de overval raakte niemand gewond. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Roermond - Verdachten aangehouden voor gewelddadige beroving
De politie heeft in Roermond dinsdagavond 10 december drie personen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij afpersing en diefstal met geweld eerder die avond op de Eiermarkt.

Nunhem/Roermond - Hennepkwekerij aangetroffen in twee woningen, bewoners aangehouden
Woensdagmorgen trof de politie in de kelder van een woning aan de Hoogstraat in Nunhem een hennepkwekerij aan. De politie kwam de kwekerij op het spoor dankzij een tip vanuit de het buitenland. In totaal stonden er 400 planten in bloei. Twee mannen uit Roermond, die in de woning aanwezig waren zijn aangehouden. In de woning van het tweetal in Roermond trof de politie een tweede plantage aan.

Fietsruimactie bij stalling NS-station
Op donderdag 19 december heeft bij de fietsenstalling van het NS-station in Roermond een fietsruimactie plaatsgevonden.



Vorige 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Preventieactie zakkenrollerij op 14 en 21 december
Jaarverslag klachten 2018
Roermond - Vrouw ernstig gewond bij eenzijdige aanrijding
Roermond - Roermond; Mislukte straatroof. Daders zonder buit weggerend.
Basisschoolleerlingen planten eerste Tiny Forest in Roermond
Roermond - Slachtoffer overleden bij verkeersongeval
Afsluiting tunnels A73 voor regulier onderhoud
Den Haag/Roermond - Vier aanhoudingen door EVA-team
Roermond - Politie stelt onderzoek in naar steekincident
Roermond - Twee aanhoudingen na gewelddadige straatroof
Roermond - Onderzoek naar diefstal dure merkhorloges
Loop mee en ontdek het DNA van Roermond
The Passion komt naar Roermond
Om! in de praktijk: werk maken van werkgelegenheid
Roermond - Belangrijke getuigen brand gezocht
Roermond/Susteren - Verdachte in beeld voor twee zaken
Swalmen - Vierde aanhouding in onderzoek woningoverval
Utrecht/Roermond - Verdachten opgepakt voor voorbereiden plofkraken
Roermond - Beleef ‘t op de Politie Demo Dag
Roermond - Getuigen gezocht van overval winkel


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Hoogvonderen Kloosterwandplein Maasniel Midden-Limburg Outlet Roerkade Roermond Swingt Ursulakapel Wim Cox Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie broekhin burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten huis-aan-huis intocht iphone jaarlijks kermis kerst kerstboom kinderen kindervrijmarkt koninginnedag liederen markt munsterplein museum muziek natuurlijk roermond optocht oranjerie parkeren piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond sterren.nl swalmen uit met kerst vuurwerk winkels workshop