Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Roermond - Derde aanhouding in onderzoek naar brute woningoverval
Op 9 augustus werd een gewelddadige en gewapende overval gepleegd op een woning in Swalmen. Op maandag 2 september is door de politie een 17-jarige Roermondenaar, op zijn woonadres in Roermond, aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze overval. Het is de derde aanhouding in deze zaak.

Nederland - Opsporing Verzocht: ernstige mishandeling
Een 29-jarige man werd zondagnacht 11 mei ernstig mishandeld na het Trekkertrekfestival in Oud-Vossemeer. Via Opsporing Verzocht vraagt de politie vanavond (27 augustus) of er mensen zijn die informatie hebben over dit voorval.

Roermond - Beleef ‘t op de Politie Demo Dag
Op zaterdag 5 oktober zal het Kloosterwandplein in Roermond het toneel zijn van de politie. Op deze dag organiseert de politie samen met de gemeente een Politie Demo Dag.

Driebergen, Roermond - Autodief na achtervolging aangehouden bij Roermond
De politie heeft vanmorgen op de N280 bij Roermond na een achtervolging een 33-jarige Duitser uit Kerkrade aangehouden in een gestolen auto. De achtervolging eindigde toen de gestolen auto achter in de politiewagen reed en beide voertuigen beschadigd tot stilstand kwamen. De vluchtende bestuurder kon snel worden aangehouden.

Swalmen - Twee aanhoudingen voor brute woningoverval
De politie heeft vrijdagavond twee verdachten aangehouden op verdenking van hun betrokkenheid bij een zeer gewelddadige en gewapende woningoverval eerder die middag op de Hollestraat in Swalmen. Tijdens de overval raakte een 17-jarige bewoonster lichtgewond. De recherche heeft de overval, waarbij onder meer een onbekend geldbedrag werd buitgemaakt, in onderzoek.

Roermond - Gezocht - Diefstal diamanten
Op zaterdag 29 december 2018 worden bij een juwelier op de Stadsweide in Roermond waardevolle diamanten gestolen. Vier mannen plegen deze diefstal in georganiseerd verband.

Maarheeze - Vier arrestaties na aantreffen drugslab
In een loods bij een woning in Maarheeze is zondagochtend 28 juli een drugslab aangetroffen. De politie hield vier mannen aan.

Werk in uitvoering: groot onderhoud Swalmen
Momenteel vindt groot onderhoud plaats in Swalmen.

Vermist - Carsten Beckmann
Sinds 22 juni 2019 wordt betrokkene vanuit Köln, Duitsland vermist. Op 23 juni 2019 werd hij nog in Roermond gezien en op 27 juni 2019 werd hij nog op het NS-station in Eindhoven gezien. Zijn BMW-personenauto werd onbeheerd aangetroffen in Midden-Limburg.
Betrokkene heeft lang, bruin haar. Op een van zijn armen staat een tattoo van de naam Denny; op een van zijn onderarmen heeft hij een litteken van een snijwond; op een van zijn polsen staat een tattoo van een duivel; op een van zijn onderbenen staat een tattoo van een panter en op een van zijn bovenarmen staat een tattoo van een schorpioen.

Driebergen, Roermond - Ruim een half miljoen euro in verborgen ruimte van auto
De politie heeft woensdag 3 juli in Roermond een 30-jarige man uit Heerlen aangehouden voor witwassen. In zijn auto vond de politie een geldbedrag van meer dan een half miljoen euro.



Vorige 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Roermond - Verdachte steekincident aangehouden
Roermond - Vervolgbericht verdachte situatie Apollostraat Roermond
Roermond - Verdachte situatie onderzocht
Grote storing telefonie
Bijeenkomst eenzaamheid: hoe zorgen we voor ècht contact?
Praat mee over verkeersveiligheid
Jaarverantwoording 2018
Let op: de eikenprocessierups is er weer!
Koninklijke Onderscheiding voor de heer Gé Reinders
131 kinderen krijgen waardebonnen voor Roermondse kermis
Tijdelijke vestiging Islamitische basisschool Ambachtsingel 40 Roermond
Belangrijke mijlpaal Roerdelta fase 2
Geeft u het goede voorbeeld?
Werkconferentie VN-verdrag op 27 juni
Kadernota 2020: Perspectief op een financieel sluitende meerjarenbegroting
Raadsvergadering 6 juni niet te volgen via ML5
Primeur voor Roermond: prikkelarme kermis
Uw mening over onze nieuwe website
Retail Interventie Team wéér genomineerd
Samen pakken we eenzaamheid aan


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Outlet Praktijk Lotus Roerkade UB40 Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester burgernet bus carnaval circus concert cursus de-stapsteen de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis harmonie herten intocht iphone jaarlijks juwelier kermis kerst kerst roermond kinderen koninginnedag labyrint lezing liederen man en vrouw en spiritualiteit markt munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst vastelaovesoptoch wijkagent workshop ziekenhuis