Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Roermond - Verdachte steekincident aangehouden
De politie heeft een verdachte aangehouden voor het steekincident van vanavond in #Roermond. Het slachtoffer van deze steekpartij is met verwondingen aan de arm naar het ziekenhuis gebracht.

Roermond - Vervolgbericht verdachte situatie Apollostraat Roermond
De politie heeft de wapens die gisteravond zijn aangetroffen in een pand aan de Apollostraat veiliggesteld en nader onderzocht. Het gaat vermoedelijk om negen luchtdruk geweren (luchtbuksen), twee luchtdrukpistolen en een alarmpistool.

Roermond - Verdachte situatie onderzocht
De politie heeft in de loop van woensdagavond een melding gekregen van een verdachte situatie in de Apollostraat. De melding werd uitgebreid geverifieerd en de politie bereidde zich elders voor. Rond 21.00 uur werd een pand aan de Apollostraat betreden. In het pand was niemand aanwezig maar werden wapens aangetroffen.

Grote storing telefonie
Door een grote storing bij KPN is de gemeente Roermond momenteel niet bereikbaar via vaste telefonie. Voor zeer dringende meldingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met de piket-telefoon via het 06-nummer: 0652343817

Bijeenkomst eenzaamheid: hoe zorgen we voor ècht contact?
Woensdag 12 juni namen ruim 90 mensen deel aan de bijeenkomst over eenzaamheid in Roermond. Wethouder Smitsmans: “het was hartverwarmend om te zien hoeveel mensen zich betrokken voelen en mee willen denken.”

Praat mee over verkeersveiligheid
Vanaf dinsdag 25 juni kan iedere inwoner van de gemeente Roermond online aangeven welke plekken verkeersonveilig worden gevonden. Wethouder Rens Evers: “Met grote regelmaat krijg ik signalen van mensen waarin zij aangeven ontevreden te zijn over de verkeersveiligheid bij hen in de buurt. Maar omdat we niet alles tegelijkertijd kunnen aanpakken wil ik weten waar de grootste knelpunten zitten.”

Jaarverantwoording 2018
De gemeente maakt naast een begroting ook elk jaar de jaarverantwoording. De begroting kijkt vooruit: wat willen we bereiken, wat gaan we daarvoor doen en wat mag het kosten?

Let op: de eikenprocessierups is er weer!
Helaas is de eikenprocessierups er weer. Blijf daarom uit de buurt van eikenbomen met processierupsen en nesten en vermijd direct contact. Als u toch in contact bent gekomen en u krijgt klachten, spoel dan direct met veel water. Ga vooral niet krabben of wrijven, want dan verspreiden de brandharen zich verder over het lichaam. Bestrijd de jeuk met een anti-jeukmiddel zoals mentholhoudend poeder en raadpleeg eventueel de huisarts als de klachten niet verdwijnen.

Koninklijke Onderscheiding voor de heer Gé Reinders
De heer Reinders kreeg de Koninklijke Onderscheiding, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, uitgereikt op vrijdag 14 juni 2019 door de burgemeester van Roermond, Rianne Donders – de Leest.

131 kinderen krijgen waardebonnen voor Roermondse kermis
Van 14 tot en met 20 juni is het weer Voorjaarskermis in de binnenstad van Roermond. Bijna 40 attracties kleuren de pleinen en de tussenliggende straten. Waar de één zich al verheugt op leuk vertier op de kermis, is een bezoek aan de kermis voor een ander soms financieel niet haalbaar. Daarom zijn er dit jaar 1.500 waardebonnen voor de kermis geschonken aan kinderen die het wat minder breed hebben.



Vorige 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Tijdelijke vestiging Islamitische basisschool Ambachtsingel 40 Roermond
Belangrijke mijlpaal Roerdelta fase 2
Geeft u het goede voorbeeld?
Werkconferentie VN-verdrag op 27 juni
Kadernota 2020: Perspectief op een financieel sluitende meerjarenbegroting
Raadsvergadering 6 juni niet te volgen via ML5
Primeur voor Roermond: prikkelarme kermis
Uw mening over onze nieuwe website
Retail Interventie Team wéér genomineerd
Samen pakken we eenzaamheid aan
Uitslag verkiezingen Europees Parlement
Roermond - Getuige houdt berover aan
Ingebruikname ondergrondse containers Nassaustraat
IVN selecteert gemeente Roermond voor aanleg drie Tiny Forests
Sint-Odiliënberg - Inzet traumahelikopter na ongeval op A73
NoCredit, GameOver! Jongeren voor 1 dag in de schuld
Ken jij ondernemende jongeren tussen de 15 en 23 jaar?
Huisuitzettingen Roermond nemen verder af
Roermond - Onderzoek naar mogelijk delen van intieme beelden
Opening woonkamer in de wijk 't Roermondse Veld


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app De Raadskelder Dj Graham B ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Outlet PVDA Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes Zangggroep Toesjee activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie brandweer burgemeester bus cafe carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht iphone jaarlijks kazerneplein kermis kerst kinderen koninginnedag liederen markt molen munsterplein museum muziek n280 optocht oranjerie overval piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen tom-boonen uit met kerst winkels workshop zadelmaker