Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Informatie over de toegankelijkheid van de stembureaus voor mensen met een beperking
Aan mensen met een lichamelijke beperking mag in het stemhokje bijstand worden verleend. Aan mensen met een andere (dan lichamelijke) beperking mag in het stemhokje geen bijstand worden verleend. Buiten het stemhokje mag wel bijstand worden verleend.

Bijeenkomst Historisch Platform
Op woensdag 22 mei 2019 vindt de zestiende bijeenkomst plaats van het Historisch Platform Roermond. Dit platform belicht jaarlijks een aantal onderwerpen uit de rijke historie van Roermond. Iedereen met interesse in lokale en regionale geschiedenis is van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats in het Royal Theater Hamstraat 7a in Roermond.

Wethouder Evers in Hoogvonderen en Donderberg op donderdag 16 mei
Eén donderdag in de maand houdt wethouder Rens Evers kantoor in de wijk. De komende vier maanden wil hij op deze manier in gesprek met de wijkbewoners. De wethouder is donderdag 16 mei in Hoogvonderen en Donderberg.

Swalmen - Inbrekerswerktuig in auto, 4 mannen aangehouden
Bij de controle van een personenauto op de Rijksweg in Swalmen trof de politie maandagmorgen inbrekerswerktuig aan. De vier inzittenden van de auto zijn aangehouden. De politie onderzoekt of het viertal onlangs betrokken was bij een inbraak en of zij zich mogelijk schuldig maken aan mobiel banditisme.

Roermond - Politieoefeningen binnenstad Roermond gaan niet door
De reeds eerder aangekondigde politieoefeningen in de binnenstad van Roermond gaan niet door.

Een nieuw speel- en beweegbeleid: ook jongeren kunnen meedenken!
De gemeente Roermond werkt aan nieuw beleidsplan voor speel-, sport- en beweegvoorzieningen in de openbare ruimte. We nodigen alle inwoners in Roermond uit om mee te denken. In juni 2018 zijn we gestart met de belangrijkste doelgroep: de kinderen! In september 2018 zijn vanuit heel Roermond verschillende enquêtes ingevuld. Nu is het speciaal de beurt aan de jongeren.

20 mei ontbijtsessie: van willen naar doen!
Hoe zet je ambities op het gebied van duurzaamheid om in actie. Bedrijven en overheden ontmoeten elkaar én gaan direct aan de slag. Centrale thema’s: wat gebeurt er momenteel in Roermond en omstreken? Welke energie-uitdagingen liggen er en hoe kun je hiermee besparen? Wat levert samenwerking op en hoe doe je dat?

Susteren / Roermond - Verdachte aangehouden voor schietincident
Een 16-jarige jongen uit Roermond is woensdagochtend in zijn woning aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident bij een woning aan de Dieterderweg in Susteren.

Vrijdag 10 mei start videoproject Stationsplein Roermond
Viewmaster Projects presenteert vanaf vrijdagavond 10 mei, 21.30 uur een nieuw en groots videokunstproject in de openbare ruimte: A Stage of Luminosity. Het kunstproject is een cross-over tussen cultureel erfgoed en nieuwe media en bestaat uit twee 12 meter hoge en 4 meter brede projecties op het Stationsplein te Roermond.

Nieuwe ondergrondse containers in Roermond
In de loop van dit jaar plaatst de gemeente Roermond nieuwe ondergrondse containers. In mei worden de oudste containers voor glas, textiel, blik en drankenkartons vervangen door nieuwe.



Vorige 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Streven gemeente Roermond en Stichting Bevrijdingsfestival: “Bevrijdingsfestival behouden voor Roermond”
Dodenherdenking 2019
Roermond staat stil bij 100 jaar vrouwenkiesrecht
Gemeente Roermond plaatst nieuwe ondergrondse containers
Bestrijding Japanse Duizendknoop
Koninklijke onderscheidingen in Roermond
New York Pizza Roermond krijgt alsnog omgevingsvergunning
Verhoogd risico op natuurbranden
Gemeente Roermond en zorgverzekeraar CZ komen met maatwerk bij medische en sociale ondersteuningsvragen
Roermond City Run op zondag 28 april
Proef kleinebeurslimburg.nl van start
Wijzigingen in verband met Pasen
Meivakantie activiteit
De bestrijding van eikenprocessierupsen gaat weer van start!
Werk in uitvoering: afsluiting Roertunnel A73 voor onderhoud
Meedenken over omgeving station Roermond
Wethouder houdt kantoor in de wijk
ANWB AutoMaatje binnenkort van start in Roermond
Aanvragen Koninklijke Onderscheidingen voor Koningsdag 2020
Aanvraag bijzondere bijstand nu ook digitaal


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Jan Smit Kloosterwandplein Maasniel Merum Ondernemersplein Limburg Outlet Roerkade Tros Muziekfeest Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de Weerd de-weerd donderberg eerste-remunjse-echte-kaerelsklup eneco tour etappe fanfare festival gezondheid gilde-opleidingen gratis herten ijsbaan intocht intocht sinterklaas iphone jaarlijks jewish-culture-festival kermis kerst kinderen koninginnedag krakau liederen markt monumentenwandeling munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt shoppen sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst workshop