Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Startschot Mantelzorgcampagne ‘Oog voor de Mantelzorger’
Op de vooravond van de ‘Dag van de Mantelzorg’ gaf wethouder Marianne Smitsmans maandagmiddag in de Tuinzaal van de Gemeente Roermond het startschot aan de campagne ‘Oog voor de Mantelzorger’.

Swalmen - Weer verdachte aangehouden in lopend onderzoek voertuigcriminaliteit
Een 28-jarige man uit Herkenbosch is woensdag aangehouden door het rechercheteam dat bezig is met het grootschalig onderzoek naar voertuigcriminaliteit.

Ontknoping Toon uw groene Tuin 2015
Maandag 16 november a.s. vindt de ontknoping plaats van ‘Toon uw groene Tuin’. Vanaf 19.45 uur wordt de deelnemers in de Tuinzaal van het Stadhuis aan de Markt te Roermond een gevarieerd programma aangeboden. De 54 tuinbezitters in Roermond, die dit jaar hebben deelgenomen, krijgen dan van de jury te horen welke tuin met een extra waardering wordt beloond.

‘Mantelzorgboom’ geplant in Roermond
Op 10 november, de Dag van de Mantelzorg, is op de hoek Koninginnelaan - Maria Theresialaan de 'Mantelzorgboom' geplant. De boom verwijst naar de eretitel 'Meest mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg in 2015', die het Platform Mantelzorg Limburg heeft toegekend aan de Gemeente Roermond.

Limburg - Politie waarschuwt ondernemers voor oplichter
De recherche in Maastricht is een onderzoek gestart naar een man die telefonisch mensen heeft opgelicht in Limburg. De doelgroep betrof voornamelijk ondernemers die telefonisch werden benaderd en gevraagd om een spoedbetaling te doen in verband met openstaande facturen.

Werk in uitvoering: afsluiting tunnels A73 voor regulier onderhoud
Afsluiting Swalmentunnel en Roertunnel vanaf vrijdag 13 november 2015, 20.00 uur tot zaterdag 14 november 2015, 6.00 uur.

Swalmen - Twee aanhoudingen in onderzoek voertuigcriminaliteit
In een gezamenlijk onderzoek tegen bestrijding van voertuigcriminaliteit zijn dinsdag opnieuw twee verdachten van 74 en 50 jaar uit Swalmen aangehouden. Op woensdag 27 juli werd door de politie Eenheid Limburg in samenwerking met het OM Limburg en het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VBV) een onderzoek gestart naar aanleiding van het aantreffen van gestolen voertuigen op enkele bedrijfsterreinen in Swalmen.

Sportgala 2015
Elk jaar organiseert de Stichting Sportraad met ondersteuning van Sportservice Roermond het Roermondse Sportgala. Tijdens dit Sportgala worden alle kampioenen van de gemeente Roermond van dit seizoen gehuldigd. Er zijn ook elk jaar verschillende optredens om het Sportgala aan te kleden.

AQUA Fit & Slank
Fit & Slank start weer samen met Sportservice Roermond en zwembad de Roerdomp de groepscursussen Aqua Fit & Slank in zwembad de Roerdomp in Roermond.

Ruimte voor ontwikkelingen in de Oolderplas
In samenwerking met de provincie Limburg en Rijkswaterstaat worden ontwikkelingen in en om het water gerealiseerd in de Oolderplas. Op 16 november is er een bijeenkomst voor omwonenden en andere geïnteresseerden waar alle betrokken partijen hun visie geven op de mogelijkheden voor dit gebied.



Vorige 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Werk in uitvoering: afsluiting A73 toerit (21) Linne – Roermond-Zuid richting Maastricht
‘LimburgLab’ bevordert lokale en regionale samenwerking
Jongeren praten mee over armoede
Volg de cursus ‘In Balans’ en voorkom een valpartij
Denk mee over het Gemeentelijk Verkeer en Vervoer Plan!
Aan de slag voor een dementievriendelijk Roermond!
Jongeren Actief Donderberg
Roermond meest mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg
Werk in uitvoering: riviercruisevoorzieningen langs de Maas bij de Arlo-flat (6041)
Opening Zaterdagmarkt in nieuwe opzet
Eerste stadsmoestuin in de wijk Donderberg!
Startersbeurs landelijk groot succes: 2.500ste beurs uitgereikt in Midden-Limburg
Informatiebijeenkomst budgetkringen op 30 oktober
Leerkring voor kennisuitwisseling sociaal domein
Verwijderen onkruid medio november gereed
Telefonische bereikbaarheid
Partners samen aan de slag voor de bijen
Noodopvang vluchtelingen in Roermond
Ben jij de pleegouder die we zoeken?
Tegemoetkoming meerkosten voor chronisch zieken


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies App store Bevrijdingsfestival BluesNight CDA Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Outlet Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad boekenbeurs boekenmarkt braderie brand burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herdenking herten indie intocht iphone jaarlijks jiddisch kermis kerst kerstman kinderen koninginnedag liederen markt munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roergezellig roermond rommelmarkt shopbus sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond successiewet swalmen uit met kerst vossenjacht workshop