Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Wat iedereen moet weten over het nieuwe coronavirus
Het nieuwe coronavirus houdt heel de wereld in zijn greep. Noor Bouwmeester, arts infectieziektebestrijding van GGD Limburg-Noord, beantwoordt hier enkele vaak gestelde vragen.

Boomfeestdag in Roermond even uitgesteld!
Door de slechte terreinomstandigheden, vanwege hevige en langdurige regen, wordt de op 18 maart geplande Boomfeestdag in Roermond uitgesteld. Er is nog geen nieuwe datum bekend.

Roermond - Gezocht - Wie herkent deze inbreker in Roermond?
Dinsdagmiddag 18 februari vindt er in Roermond op klaarlichte dag een brutale inbraak plaats. Rond 15.30 uur in de middag breekt de nog onbekende verdachte in een woning aan de Roerzicht in.

Patiënt met nieuw coronavirus in gemeente Roermond
Bij een persoon uit de gemeente Roermond is het nieuwe coronavirus (COVID-19) gevonden. Met laboratoriumonderzoek is dit op 7 maart 2020 vastgesteld. De patiënt, die met gezin in Noord-Italië op vakantie is geweest, zit in thuisisolatie.

Werk in uitvoering: uitbreidingsplan Maasnielderbeek
Er is gestart met de aanleg van het uitbreidingsplan Maasnielderbeek gelegen nabij het kruispunt Bredeweg – Terbaansweg. De werkzaamheden duren tot het eerste kwartaal van 2021.

Discipelen en bijrollen The Passion 2020 bekend
De namen van de discipelen en bijrollen van The Passion 2020 zijn bekend! Onder andere cabaretier Klaas van der Eerden, actrice Britt Scholte en presentatrice Tooske Ragas spelen dit jaar de rol van discipel. Cas Jansen en Dwight van van de Vijver vertolken de rol van politieagent. Ontdek hieronder wie er nog meer meespelen in dit grote paasevenement.

Han Geraedts neemt afscheid van gemeente Roermond
Gemeentesecretaris Han Geraedts vertrekt bij de gemeente Roermond. Omdat hij zijn werkzaamheden, op verzoek van het college van burgemeester en wethouders, voorlopig blijft voortzetten, is nog niet duidelijk per wanneer hij afscheid neemt. Geraedts is sinds oktober 2011 in dienst bij de gemeente.

Uitnodiging inloopbijeenkomst ontwerp-wijzigingsplan 'Parkwijk 't Ham'
In september 2017 is het bestemmingsplan Roer en Hambeek geactualiseerd. In dit bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om, onder voorwaarden, de maatschappelijke bestemming van de locatie Burgemeester Geuljanslaan 16, beter bekend als de (voormalige) PABO-locatie, te wijzigen in wonen.

Landelijke Opschoondag op 21 maart
Op zaterdag 21 maart is de Landelijke Opschoondag. In het hele land worden diverse leuke opschoonacties georganiseerd om samen de wijk, buurt of straat zwerfafvalvrij te maken. Doet u dit jaar ook (weer) mee?

Een nieuwe carrière: van salesmanager naar opticien
Angela heeft zich met behulp van het Leerwerkloket verdiept in de mogelijkheid tot omscholing. Zij deed een interessetest en hieruit bleek haar interesse voor optiek. “Ik wist niet eens dat het bestond om school en werk te combineren!†Lees hier haar hele verhaal.



Vorige 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Roermond herdenkt en viert 75 jaar vrijheid
Informatie over het coronavirus
Optochten in Roermond zondag afgelast
Roermond helpt baby’s groente eten
Gemeente Roermond ontvangt het 'Waarmerk Drempelvrij'
Minder zwerfafval bij Vasteloavond
Minder zwerfafval bij Vastelaovend
Roermond - Dodelijk verkeersongeval Roermond
Roermond - Politie onderzoekt woningoverval
Werk in uitvoering: baggeren Roerhaven
Code oranje: onstuimig met zeer zware windstoten
Roermond zoekt deelnemers voor het 'Experiment Integraal Budget'
Hoofdrollen The Passion 2020 bekend
Probeer een e-bike
Informatie coronavirus
Vrijheidsbomen
Werk in uitvoering: parkeerterrein bij hockeyveld Concordia
Reuver - Weer twee aanhoudingen voor overval op supermarkt
Roermond - Geen sprake van schietincident
Verward gedrag maar niet acuut? Bel het advies- en meldpunt!


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app Dj Graham B ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Ijssculpturenfestival Kloosterwandplein Maasniel Outlet Roerkade UB40 Ursulakapel Wereld Aids dag Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester burgernet bus carnaval circus concert cursus dansfeest de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten iPod touch inbraak intocht iphone jaarlijks kermis kerst kinderen koninginnedag koopavond liederen maasplassen markt munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar sp speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst voorjaarsmarkt workshop zadelmaker