Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Roermond herdenkt en viert 75 jaar vrijheid
Op zondag 1 maart 2020 is het 75 jaar geleden dat Roermond en de toenmalige gemeenten Maasniel, Herten en Swalmen werden bevrijd van Nazi-Duitsland. Hier wordt komend weekend uitgebreid bij stilgestaan.

Informatie over het coronavirus
Sinds december 2019 is er een uitbraak van een nieuw coronavirus. Lees hier meer informatie en bekijk veelgestelde vragen en antwoorden.

Optochten in Roermond zondag afgelast
De optochten in Boukoul en Herten in Roermond gaan zondag 23 februari niet door. Dit vanwege de risico's voor deelnemers en publiek bij de voorspelde (harde) wind.

Roermond helpt baby’s groente eten
‘Jong geleerd is oud gedaan’. Dat geldt ook voor het eten van groente door de allerkleinsten. Toch blijken ouders hier moeite mee te hebben, omdat een baby dit hapje vaak weigert. Daarom is het pakket ‘Groentehapjes in 10 stapjes’ ontwikkeld.

Gemeente Roermond ontvangt het 'Waarmerk Drempelvrij'
De website van de gemeente Roermond heeft deze week het waarmerk drempelvrij ontvangen van de stichting drempelvrij.nl. Dit waarmerk is het Nederlandse kwaliteitsmerk voor toegankelijke websites. Dat betekent dat de site voor iedere gebruiker optimaal toegankelijk is, dus ook mensen met een visuele of motorische beperking. Het waarmerk is uitgereikt na een officiële drempelvrij-inspectie.

Minder zwerfafval bij Vasteloavond
Nog een paar dagen en dan barst het weer los. Lekker even alles vergeten en een mooi feest bouwen met z’n allen. Helaas komt er juist met Vasteloavond ieder jaar best wel wat zwerfafval via de Roer in de natuur terecht. En dat willen we natuurlijk niet!

Minder zwerfafval bij Vastelaovend
Nog een paar dagen en dan barst het weer los. Lekker even alles vergeten en een mooi feest bouwen met z’n allen. Helaas komt er juist met Vasteloavond ieder jaar best wel wat zwerfafval via de Roer in de natuur terecht. En dat willen we natuurlijk niet!

Roermond - Dodelijk verkeersongeval Roermond
Bij een verkeersongeval op de Sint Wirosingel in Roermond is zondagmorgen een man om het leven gekomen. Twee andere mannen raakten ernstig gewond.

Roermond - Politie onderzoekt woningoverval
De politie stelt een onderzoek in naar een woningoverval die vrijdagavond iets voor 23 uur plaatsvond in de Gebroeders Pijpersstraat.

Werk in uitvoering: baggeren Roerhaven
Van 13 februari 2020 tot begin maart 2020 vinden baggerwerkzaamheden plaats in de Roerhaven.



Vorige 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Code oranje: onstuimig met zeer zware windstoten
Roermond zoekt deelnemers voor het 'Experiment Integraal Budget'
Hoofdrollen The Passion 2020 bekend
Probeer een e-bike
Informatie coronavirus
Vrijheidsbomen
Werk in uitvoering: parkeerterrein bij hockeyveld Concordia
Reuver - Weer twee aanhoudingen voor overval op supermarkt
Roermond - Geen sprake van schietincident
Verward gedrag maar niet acuut? Bel het advies- en meldpunt!
Inkomenskaart 2020 verschenen
Roermond - Verdachte aangehouden in onderzoek naar schietincident
Overweldigende belangstelling start onderzoek Sociale Benadering Dementie in Roermond
Roermond - Gewonde bij schietincident
Koninklijke Onderscheiding voor de heer Leo Huijs (59)
Koninklijke Onderscheiding voor de heer Leo Huijs
Werk in uitvoering: Faunasingel
Roermond - Getuigenoproep na mogelijk schietincident
Swalmen - Twee minderjarigen opgepakt voor overval op supermarkt
Elkaar vinden en verbinden: organisaties zoeken elkaar op


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasbrug Maasniel Outlet Paradies Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes accordeon activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht iphone jaarlijks jaarmarkt kermis kerst kerstvakantie kinderen koninginnedag liederen markt middeleeuwen munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren reiki roermond rommelmarkt sefardisch sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst vastelaovend vrouw en spiritualiteit wandeling wintercircus workshop