Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Code oranje: onstuimig met zeer zware windstoten
08 februari 2020

Roermond zoekt deelnemers voor het 'Experiment Integraal Budget'
Bent u Ă©Ă©n van onze inwoners die meerdere vormen van ondersteuning ontvangt, of ontvangen meerdere mensen binnen uw gezin ondersteuning die beter op elkaar kan worden afgestemd? Neem dan contact op met het Zorgteam via telefoonnummer 14 0475 of per mail: infozorgteam@roermond.nl.

Hoofdrollen The Passion 2020 bekend
Tim Akkerman en Trijntje Oosterhuis vervullen dit jaar de rollen van Jezus en Maria in de jubileumeditie van The Passion. Het muzikale paasevenement vindt op donderdag 9 april plaats in Roermond.

Probeer een e-bike
Een e-bike vervangt de auto voor jouw woon-werkreis of voor een bezoek aan de stad. Benieuwd of het iets voor je is? Probeer het 2 weken gratis uit! Maar let op: vol = vol.

Informatie coronavirus
In de regio Wuhan in China is er sinds december 2019 een uitbraak van een nieuw coronavirus. Inmiddels is het Coronavirus een meldingsplichtige A-ziekte.

Vrijheidsbomen
Op donderdag 30 januari 2020 bezochten burgemeester Rianne Donders – de Leest en haar collega Karl-Heinz Wassong van de gemeente Niederkrüchten twee basisscholen in Elmpt. Ze gingen met de kinderen in gesprek over vrede en wat het betekent om in vrijheid te leven in beide landen.

Werk in uitvoering: parkeerterrein bij hockeyveld Concordia
Vanaf maandag 3 februari wordt gestart met het renoveren van de skatebaan. Tijdens de werkzaamheden zijn enkele parkeerplaatsen niet beschikbaar.

Reuver - Weer twee aanhoudingen voor overval op supermarkt
In het onderzoek naar de overval op de supermarkt in Swalmen heeft de politie dinsdag 28 januari wederom twee aanhoudingen verricht. Dinsdagmorgen zijn in Reuver twee minderjarige jongens van 15 en 17 jaar, op hun thuisadres, aangehouden. Het totaal aantal aanhoudingen staat daarmee op vier personen.

Roermond - Geen sprake van schietincident
Uit het onderzoek dat de politie instelde naar een mogelijk schietincident op de Donderberg is niet gebleken dat er daadwerkelijk geschoten is.

Verward gedrag maar niet acuut? Bel het advies- en meldpunt!
Iedereen komt ze in de omgeving wel eens tegen: mensen met verward gedrag. In veel gevallen zijn de zorgen niet dringend. Soms is het wenselijk om informatie te krijgen of advies in te winnen. Hiervoor komt er in 2020 een landelijk meldpunt.



Vorige 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Inkomenskaart 2020 verschenen
Roermond - Verdachte aangehouden in onderzoek naar schietincident
Overweldigende belangstelling start onderzoek Sociale Benadering Dementie in Roermond
Roermond - Gewonde bij schietincident
Koninklijke Onderscheiding voor de heer Leo Huijs (59)
Koninklijke Onderscheiding voor de heer Leo Huijs
Werk in uitvoering: Faunasingel
Roermond - Getuigenoproep na mogelijk schietincident
Swalmen - Twee minderjarigen opgepakt voor overval op supermarkt
Elkaar vinden en verbinden: organisaties zoeken elkaar op
Swalmen - Eén aanhouding na gewapende overval op supermarkt
Roermond herdenkt Holocaustslachtoffers
Sportakkoord: Denk mee over een vitaler en sportiever Roermond
Roermond beschermt waardevolle bomen tegen de bever
Aan de slag met aanpak eenzaamheid: doet u mee?
Roermond herdenkt: 75 jaar vrijheid
Meedoen met The Passion?
De regeling tegemoetkoming meerkosten chronisch zieken verandert
Liveblog coronavirus
Procedure aanwijzing lokale publieke media-instelling.


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app Dj Graham B ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Hoogvonderen Ijssculpturenfestival Kloosterwandplein Maasniel Outlet Roerkade Ursulakapel Wereld Aids dag Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus dansfeest de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gaslek gilde-opleidingen gratis herten inbraak intocht iphone jaarlijks kermis kerst kinderen koninginnedag koopavond liederen maasplassen markt munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar sp speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst voorjaarsmarkt vuurwerk workshop zadelmaker