Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Roermond - Motorrijder overleden aan verwondingen na ongeval
Een motorrijder uit Maasbracht is zaterdagmiddag om het leven gekomen in het ziekenhuis. De man raakte gewond bij een ongeval met zijn motor op de Roerkade in Roermond.

College neemt historisch besluit over ontwikkeling stationsomgeving
Het college van B&W wil de komende jaren Station Roermond gaan ombouwen tot regionaal mobiliteitsknooppunt. Het station moet een visitekaartje worden voor stad en regio. Dit staat in een voorstel dat het college op 13 juli 2017 aan de gemeenteraad voorlegt. Hierin wordt de raad gevraagd om de ontwikkelvisie vast te stellen en om geld beschikbaar te stellen om de plannen verder uit te werken.

Groot onderhoud overkluisde Maasnielderbeek Leeuwen
De Gemeente Roermond laat groot onderhoud uitvoeren aan de betonnen overkluizing van de Maasnielderbeek in de Burgemeester Thomas Wackersstraat in de wijk Leeuwen. De ‘buis in buis’ methode, die hierbij wordt toegepast, is uniek in Nederland.

Werkzaamheden bollards binnenstad
Binnenkort start in opdracht van de gemeente een aannemer met het vervangen van zes inzinkbare palen, de zogenaamde bollards, omdat deze verouderd en aan het einde van de levensduur zijn.

Roermond - Politiehond vindt inbreker
Een politiehond heeft gistermorgen ervoor gezorgd dat een 22-jarige inbreker in zijn woonplaats Roermond in zijn kraag is gevat.

Gemeente Roermond in de ban van de bij
Donderdag 15 juni hebben er in de binnentuin van het Cuypershuis diverse activiteiten plaatsgevonden met als middelpunt: de bij. Leerlingen van groep 7 van basisschool De Brink volgden workshops, er werd een bijenhotel onthuld en de Roermondse stadsimkers werden in het zonnetje gezet.

Kick-off Provinciaal Retail Innovation Centre in Roermond!
Op donderdag 22 juni vindt de officiële kick-off plaats van het Retail Innovation Centre (RIC) aan de Kloosterwandstraat 1 in Roermond. Het RIC moet uitgroeien tot hét kennis- en expertise centrum voor retail innovatie in Limburg en is een initiatief van de Gemeente Roermond, MKB Limburg, Gilde opleidingen, Provincie Limburg en Keyport,. Door te kiezen voor een fysieke locatie in het centrum van Roermond wordt de drempel voor ondernemers om kennis te maken met het RIC zo laag mogelijk gemaakt.

Regelingen, activiteiten en bijeenkomsten voor mantelzorgers
De gemeente Roermond heeft veel aandacht voor mantelzorg en dementie. Er zijn allerlei regelingen en bijeenkomsten speciaal voor mantelzorgers. Vanuit het steunpunt mantelzorg Roermond zijn er de komende tijd diverse activiteiten en bijeenkomsten.

Posteractie voor meer aandacht loket Schuldhulp
Om meer bekendheid te geven aan de dienstverlening van het loket Schuldhulpverlening is een speciale poster ontworpen. De posteractie start deze week als medewerkers van het loket de poster persoonlijk afgeven bij onder andere buurtcentra, sportcentra, huisartsen, fysiotherapeuten, dierenartsen, zorgteams en verzorgingstehuizen.

Gemeente Roermond zamelt snoeiafval taxus in voor kankerbestrijding
Vanaf woensdag 15 juni t/m woensdag 31 augustus zamelt de gemeente Roermond taxussnoeisel in voor de actie Taxus voor Hoop. Taxus (taxus baccata) bevat de stof baccatine dat als basisgrondstof dient voor het maken van geneesmiddelen waarmee men kanker bestrijdt.



Vorige 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Roermond - Voortvluchtige verdachte snel opgepakt
Positief resultaat Jaarrekening 2016
Limburgse Veteranendag 2017
Gemeente Roermond en zorgaanbieders nemen gezamenlijk verantwoordelijkheid voor zorg
Om! krant 7: Een krant vol inspiratie
Voorjaarskermis in Roermond
Maak Roerdelta! Roermond krijgt smoel aan de Maas
Verplaatsing zaterdagmarkt 3 juni
Hemelvaart en Pinksteren: gezellig druk in Roermond
Aanvragen Koninklijke Onderscheidingen voor Koningsdag 2018
Shweeb wint Mobility & Transport Innovation Challenge Roermond!
Werk in uitvoering: aanleg regenwaterstelsel Sportparklaan Swalmen
Roermond - Winkeldiefstal ging vooraf aan verkeersongeval (verduidelijking)
Veel mantelzorgers op evenement Langer Thuis
Roermond - Winkeldiefstal ging vooraf aan verkeersongeval Roermond
Roermond - Politie onderzoekt toedracht ernstig ongeval
Roermond - Man in kritieke toestand na ongeval
De Gemeente Roermond opent haar deuren voor basisscholen
Duurzaamheidsvisie Roermond vastgesteld
Zwemmen in Roermond


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Outlet Poppentheater Praktijk Lotus Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus clinic concert cursus de-hubertus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht intratuin iphone jaarlijks juwelier kathedraal kermis kerst kerst roermond kerstbomendoolhof kinderen koninginnedag liederen markt mejoeches munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed spiritualiteit stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst vastelaovesoptoch wijkagent workshop