Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Roermond - Gezamenlijke vervolgactie Mobiel Banditisme Duitse, Roemeense en Nederlandse politie
Op zaterdag 26 november werken politieagenten uit Duitsland, Roemenië, Nederland en van de Koninklijke Marechaussee weer samen in de strijd tegen internationale rondtrekkende bendes. Dit gebeurt onder meer in de Roermondse binnenstad en het Designer Outlet Center.

Sluiting gemeentelijke kantoren op vrijdag 2 december
Op vrijdag 2 december zijn de gemeentelijke kantoren gesloten. Alleen tussen 14.30 en 17.00 uur is de gemeente telefonisch bereikbaar via 14 0475.

Werk in uitvoering: uitbreidingsplan OolderVeste (6049)
Woonrijp maken van een gedeelte van Op de Steen en Op de Dreef.

19 Partners tekenen nieuw convenant ‘Veiligheid in en om school’
Om de veiligheid in en rondom school beter te kunnen waarborgen, hebben bijna twintig partijen in Midden-Limburg de krachten gebundeld in een nieuw convenant. Meer dan ooit zijn de inspanningen erop gericht om ongewenst gedrag vroegtijdig te signaleren en zo incidenten te voorkomen. Daarbij richten de vernieuwde afspraken zich nadrukkelijk op de problemen van deze tijd, zoals online pesten, het verspreiden van seksueel getinte foto’s of filmpjes, loverboys en radicalisering.

JOGG-scholen ontvangen vignet ‘Gezonde School’
Na 2 jaar van extra inzet op het thema ‘gezondheid’ worden de 4 Roermondse JOGG-scholen (Jongeren Op Gezond Gewicht) gekroond voor hun werk! 28 November a.s. ontvangen basisschool de Kasteeltuin, de Zonnewijzer, Vincent van Gogh en ’t Mozaïek uit handen van wethouder Marianne Smitsmans, portefeuille gezondheid, en wethouder Gerard IJff, portefeuillehouder sport, het vignet ‘Gezonde School’. Het uitreiken van de vignetten gebeurt op een sportieve, gezonde manier.

Tijdelijke verplaatsing woensdagmarkt naar Markt
Vanaf woensdag 30 november tot en met 11 januari zal de woensdagmarkt worden verplaatst naar de Markt. Op 24 november zal er op het Munsterplein worden begonnen met de opbouw van Santa’s Village. Hierdoor zal de woensdagmarkt tot en met 11 januari niet op het Munsterplein kunnen plaatsvinden.

Limburg - Onderzoek naar autobranden -2
Onderzoek naar de 5 autobranden in de nacht van zaterdag op zondag heeft uitgewezen dat er zeker sprake is van 2 brandstichtingen.

Social return als duurzame oplossing dreigend tekort bouwpersoneel
Diverse partijen in Midden-Limburg spannen zich in om het grote tekort van bouwpersoneel de komende jaren op een duurzame wijze op te vangen. Om dit kracht bij te zetten tekenden de bestuurders van de partijen, bestaande uit de zeven Midden-Limburgse gemeenten, de Provincie Limburg, woningcorporatie Wonen Limburg, Bouwend Nederland en opleider Bouwmensen Limburg, op woensdag 16 november een convenant met betrekking tot social return.

Realisatie-overeenkomst N280 Roermond ondertekend
De gemeente Roermond en de Provincie Limburg hebben tijdens een informatiebijeenkomst over de N280 een realisatie-overeenkomst getekend voor de reconstructie van het westelijke deel van de N280 gelegen in Roermond. De belangrijkste Oost-Westverbinding van Midden-Limburg wordt verbeterd. Tevens draagt de weg eraan bij dat de leefbaarheid rondom de N280 in Roermond verbetert. Met de ondertekening van deze overeenkomst maken gemeente en Provincie zich op voor de realisatie van het project.

Roermond - Gezocht - Woninginbraak
Op woensdag 20 juli 2016 vond een inbraak in een woning aan de Apollostraat in Roermond plaats.



Vorige 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Roermond - Gezocht - Mishandeling
Roermond - Gezocht - Pinpasfraude
Stroomstoring Stadskantoor
Reminder: Informatiebijeenkomst N280 Roermond
Invullen GGD-vragenlijst ‘Gezondheidsmonitor’ ook in uw belang
Roermondse organisaties zetten zich in voor mantelzorg in Roermond!
Onderhoud aan begroeiing langs de Maas bij de Asseltse Plassen
Intocht Sinterklaas binnenstad
De Roerdomp voldoet aan hogere kwaliteitsstandaard Zwem-ABC
Gemeente Roermond krijgt erkenning mantelzorgvriendelijke werkgever
Is uw reisdocument bijna verlopen? Wees op tijd!
Roermond - Gezocht - Inbraak Mediamarkt
Pietengym 2016
Leerwerkproject voor bijzondere talenten uit Roermond
Congres 'Mantelzorg doe je samen' op woensdag 9 november 2016
Ervaringsdeskundigen tevreden met nieuwe armoedebeleidsplan
Roermond - Gezocht - Pinpasfraude
Zaterdag 5 november 2016 Startersdag KvK in Urmond
Regiotaxivervoer vanaf 11 december 2016
Werk in uitvoering: Schepen van der Portenstraat (6042)


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Lisette Thooft Maasniel Outlet Poppentheater Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad boekenmarkt braderie brand burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd den-ekkert donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten indie intocht intratuin iphone jaarlijks kathedraal kermis kerst kerstbomenlabyrint kinderen klezmermuziek koninginnedag liederen markt mejoeches munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt shopbus sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst voorjaarskermis workshop