Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Geplande sluitingsdata regulier onderhoud tunnels A73
Geplande sluitingen in 2015:

Wessem / Roermond / Herten / Ohé en Laak - Gezocht - Havenbranden in Midden-Limburg
In de vroege ochtend van 15 januari 2015 woedde een grote brand in de jachthaven in Wessem. Tientallen boten raakten hierbij ernstig beschadigd of werden helemaal door de brand verwoest. Maar dit was niet de eerste brand. Op 16 december 2014 brak er ook al brand uit in de Steelhaven in Roermond. Veel boten die in de winterstalling lagen, zijn in vlammen opgegaan en het schadebedrag loopt in de miljoenen euro's. Bij de brand kwamen asbestdeeltjes vrij die door de wind over het centrum van de stad verspreid zijn.

Werk in uitvoering: werkzaamheden BAM/Enexis (6041)
Ter voorbereiding op het saneren van de gashoofdleiding worden op de Willem II Singel huisnummers 64 t/m 90; Zwartbroekplein 10 t/m 24; Schuitenberg 63 t/m 137; Mariagardestraat en Sint Cornelisstraat, gasdrukregelaars geplaatst in de meterkasten van de bewoners.

Werk in uitvoering: reconstructie singelring-oost
Tot eind juli vinden plaatselijke werkzaamheden plaats op de Willem II Singel, het Stationsplein, de Godsweerdersingel en het Wilhelminaplein.

Een nieuwe toekomst voor vrouwen uit geweldsituaties
FAM! Netwerk gaat in Roermond het programma ‘De Nieuwe Toekomst’ starten op verzoek van de Gemeente Roermond. De Nieuwe Toekomst is een project voor vrouwen die na een periode van bedreiging en geweld weer de regie over hun eigen leven terug willen krijgen. De bedoeling is dat de deelnemers maatschappelijk actief worden en blijven, bijvoorbeeld door het vinden van (vrijwilligers) werk, het starten van een bedrijf of door het volgen van een opleiding. Dit project sluit tevens aan op de motie van de SPR die de gemeenteraad op 20 februari 2014 over dit onderwerp heeft aangenomen.

Om!Krant over inspirerende initiatieven
Deze week valt de Om! krant bij alle huishoudens in Roermond op de deurmat. In deze 3de Om! krant aandacht voor de ontwikkelingen rondom de zorg, jeugdhulp en werk & inkomen én voor de initiatieven van de inwoners.

Bermonderhoud in Roermond
De bermen in Roermond worden op verschillende manieren onderhouden: De meeste bermen worden gemaaid, een klein aantal wordt door schapen begraasd. Maaien gebeurt 1, 2 of 3 keer per jaar, afhankelijk van waar de berm ligt. Bij het onderhouden van bermen houdt de gemeente rekening met de Flora en Faunawet, de veiligheid, de belangen van de landbouw en uitvoerbaarheid. Dat vertaalt zich naar de manier van onderhoud , de jaarlijkse frequenties en de periode van uitvoering van het maaiwerk.

Werk in uitvoering: werkzaamheden WML - Enexis / Project Lindberghstraat Roermond (6044)
Vervangen hoofdleidingen water en gas in de Olieslagersstraat - Parmentierstraat – Lindberghstraat.

Roermond - Verdachte vlucht bij alcoholcontrole
De politie heeft een 24-jarige man uit Roermond aangehouden nadat hij in de nacht van woensdag op donderdag rond 02.00 uur was weggerend bij een alcoholcontrole. Later bleek dat hij behoorlijk diep in het glaasje had gekeken.

Cameraproject Roerstreek van start
11 Juni om 15 uur vindt de officiële start plaats van ‘cameraproject Roerstreek’. Op cruciale plekken op bedrijventerrein Roerstreek worden vanaf die dag camera’s geplaatst.



Vorige 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Adresonderzoeken
Swalmen - Verdachte blijkt niet te hebben geschoten
Swalmen - Aanvulling schietincident
Swalmen - Schietincident
‘De tafel van één’ steunt vrouwen met achterstand op arbeidsmarkt
Odoorn - Oplichters aangehouden dankzij oplettende getuige
Roermond geeft opdracht voor muurschildering geluidswal A73
Word vrijwilliger bij het Reanimatie Oproep Netwerk
Ook met minder geld, toch meedoen aan culturele activiteiten
Jaarverantwoording 2014 gepresenteerd
Glascontainers Swalmen
Gemeente zoekt samenwerking met werkgevers bij schuldhulpverlening
Roermond - Vluchtende automobilist botst op auto's
Stripboek Bij ons op de Donderberg
Roermond - Politie zoekt getuigen van autobrand
Zuid-Nederland - Diverse aanhoudingen in onderzoek synthetische drugs
Koninklijke onderscheidingen Koningsdag 2015
AQUA Fit & Slank
Roemond - Porsche gestolen, 2 Porsches aangetroffen tijdens onderzoek
Roermond - Politieauto zwaar beschadigd bij aanrijding


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Hoogvonderen Kloosterwandplein Maasniel Midden-Limburg Outlet PVDA Roerkade Roermond Swingt Ursulakapel Wim Cox Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie broekhin burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten huis-aan-huis intocht iphone jaarlijks kermis kerst kerstboom kinderen kindervrijmarkt koninginnedag liederen markt munsterplein museum muziek natuurlijk roermond optocht oranjerie parkeren piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond sterren.nl swalmen uit met kerst vuurwerk workshop