Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Roermond - Voortvluchtige verdachte snel opgepakt
Een 22-jarige man uit Roermond is vrijdagmiddag rond 16.00 uur ontsnapt tijdens het overbrengen van de Rechtbank naar het politiebureau aan de Andersonweg.

Positief resultaat Jaarrekening 2016
De Gemeente Roermond heeft deze week de Jaarrekening 2016 gepresenteerd. Deze laat een positief financieel resultaat zien van 2,4 miljoen euro.

Limburgse Veteranendag 2017
De Limburgse Veteranendag vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 juni 2017 in de Veteranenstad Roermond. Op deze dag gaat de aandacht uit naar de waardering en het respect voor het risicovolle werk dat veteranen hebben verricht en nog steeds verrichten voor de bescherming van de onze veiligheid en de bevordering van de internationale rechtsorde en stabiliteit.

Gemeente Roermond en zorgaanbieders nemen gezamenlijk verantwoordelijkheid voor zorg
De transformatie vraagt om andere keuzes van gemeenten en zorgaanbieders. Participatie, een regisserende rol en andere verantwoordelijkheden in de samenleving zijn de uitgangspunten bij de transformatie. Ook de verwachtingen van inwoners en de omwenteling in de maatschappij vraagt om andere keuzes.

Om! krant 7: Een krant vol inspiratie
Deze week valt de Om! krant weer bij alle huishoudens in Roermond op de deurmat. In deze 7de Om! krant aandacht voor de ontwikkelingen rondom de zorg, jeugdhulp en werk & inkomen én voor de initiatieven van de inwoners.

Voorjaarskermis in Roermond
De Roermondse voorjaarskermis staat weer voor de deur. Van vrijdag 9 juni tot en met donderdag 15 juni staan het Stationsplein, Kloosterwandstraat, Graaf Gerardstraat en het Munsterplein vol met prachtige attracties. Dit in combinatie met de gezellige terrassen en de leuke winkels maken een bezoek aan de kermis meer dan waard.

Maak Roerdelta! Roermond krijgt smoel aan de Maas
Inwoners van Roermond hebben met de gemeente en SDK Vastgoed (VolkerWessels)begin maart meegedacht over de toekomst van “Roerdelta Fase 2”. Dat leverde 250 ideeën op voor het gebied. Samen met dertig inwoners is in twee maanden vervolgens gewerkt aan een globaal plan dat de basis vormt voor de verdere invulling vanhet gebied. Deze resultaten zijn op 16 mei gepresenteerd in de ECI aan 120 belangstellenden, die daar op konden reageren.

Verplaatsing zaterdagmarkt 3 juni
Op zaterdag 3 juni zal de Roermondse weekmarkt worden verplaatst naar het Munsterplein, Graaf Gerardstraat en de Kloosterwandstraat. In verband met de Taptoe kan de zaterdagmarkt niet plaatsvinden op de Markt.

Hemelvaart en Pinksteren: gezellig druk in Roermond
Het lange Hemelvaartweekend (25 tot en met 28 mei) en Pinksteren (4 en 5 juni) zullen veel van onze buren weer benutten om gezellig in Roermond te komen shoppen. Om te zorgen dat zowel de bezoekers als de inwoners en ondernemers in Roermond die dag hun bestemming goed kunnen bereiken neemt de gemeente Roermond samen met diverse partijen in de stad weer een aantal verkeersmaatregelen.

Aanvragen Koninklijke Onderscheidingen voor Koningsdag 2018
Ieder jaar reikt de burgemeester Koninklijke onderscheidingen uit aan mensen die zich bijzonder hebben ingezet voor de samenleving. Dit kan vrijwilligerswerk zijn, maar ook een buitengewone prestatie tijdens betaald werk. Bijvoorbeeld in de wetenschap of sport.



Vorige 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Shweeb wint Mobility & Transport Innovation Challenge Roermond!
Werk in uitvoering: aanleg regenwaterstelsel Sportparklaan Swalmen
Roermond - Winkeldiefstal ging vooraf aan verkeersongeval (verduidelijking)
Veel mantelzorgers op evenement Langer Thuis
Roermond - Winkeldiefstal ging vooraf aan verkeersongeval Roermond
Roermond - Politie onderzoekt toedracht ernstig ongeval
Roermond - Man in kritieke toestand na ongeval
De Gemeente Roermond opent haar deuren voor basisscholen
Duurzaamheidsvisie Roermond vastgesteld
Zwemmen in Roermond
Groep 7/8 van De Steenen Brug wint prijs voor beste (be)spaar idee
Economische visie vastgesteld
Weekmarkt Donderberg bestaat 1 jaar
\"De Zonnewijzer, school in het Roermondse Veld vol vrolijke kleuren waar iedereen telt...\"
Wijzigingen in verband met Hemelvaart
Roermond - Gekantelde vrachtauto zorgt voor verkeershinder op N293
Samen aan de slag in de Roermondse Binnenstad
Langere wachttijd afspraak reisdocumenten
Verplaatsing kermis Maasniel
Werk in uitvoering: asfalteringswerkzaamheden Maashaven


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Ijssculpturenfestival Kloosterwandplein Maasniel Merum Outlet Roerkade Ursulakapel Wereld Aids dag Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus dansfeest de Weerd de-weerd donderberg eerste-remunjse-echte-kaerelsklup eneco tour etappe fanfare festival gaslek gilde-opleidingen gratis herten ijsbaan inbraak intocht iphone jaarlijks kermis kerst kinderen koninginnedag krakau liederen markt munsterplein museum muziek n280 optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt shoppen sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst wegwerkzaamheden workshop