Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Met 'Hart voor Roermond' passende hulpverlening bij hartstilstand
De gemeente Roermond streeft naar een dekkend netwerk voor passende hulpverlening bij een hartstilstand. Om dit te bereiken gaat de gemeente Roermond in samenwerking met de AmbulanceZorg Limburg Noord en de lokale EHBO verenigingen van start met het project ‘Hart voor Roermond’. Op dinsdag 18 april van 19.30 – 21.30 uur kunt u voor meer informatie terecht in Het Trefpunt (Javastraat 31, Roermond).

Vanaf nu e-tickets zwembad De Roerdomp verkrijgbaar!
Vanaf 1 april 2017 is het mogelijk om online e-tickets te kopen via de webshop van zwembad De Roerdomp(kijk op www.zwembadderoerdomp.nl). E-tickets zijn onder meer beschikbaar voor recreatief zwemmen, voor het binnen- en buitenbad, doelgroep-activiteiten en aquasporten.

Werk in uitvoering: fietsverbinding N280 – Leeuwen
Maandag 10 april 2017 wordt gestart met de aanleg van de fietsverbinding tussen de N280 en Leeuwen.

Swalmen - Onderzoek verdachte situatie woning voortgezet
Het is voor de politie op dit moment nog niet duidelijk wat zich vrijdagmiddag precies in de woning aan de Meander heeft afgespeeld. De leider van het rechercheonderzoek zegt: 'Naar aanleiding van hulpkreten uit de woning hebben wij met behulp van een arrestatieteam en politieonderhandelaars de bewoner en zijn vriendin meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.'

Swalmen - Verdachte situatie in Swalmen -update-
De verdachte situatie aan de Meander in Swalmen is voorbij. De politie heeft twee personen voor nader verhoor meegenomen naar het politiebureau. Op dit moment is nog geen duidelijkheid over wat zich in de woning heeft afgespeeld. Nader onderzoek door de recherche zal hier uitsluitsel over moeten geven.

Swalmen - Verdachte situatie in woning
De politie is op dit moment in Swalmen aanwezig bij een woning aan de Meander nadat er een melding over een verdachte situatie is binnengekomen.

Roermond op werkbezoek in Manchester
Een delegatie van Roermondse raads- en collegeleden is in januari 2017 op werkbezoek geweest in Manchester. Het doel was te zien hoe in Manchester de retailsector en overheid samenwerken op het gebied van bereikbaarheid. Het bezoek was een vervolg op de Peer Review die Roermond in juni 2016 organiseerde. Een groep internationale experts adviseerde Roermond toen hoe het gemeentebestuur de samenwerking met retail-ondernemers kan verbeteren. In Manchester heeft de Roermondse delegatie een aantal voorbeeldprojecten (Good Practices) bezocht die tijdens de Peer Review door de experts zijn genoemd.

Roermond kiest voor duurzaamheid in natuuronderhoud en straatverlichting
De Roermondse bossen worden omgevormd tot “natuurbos” en de straatverlichting krijgt versneld Ledlampen. Met de verduurzaming van ons natuuronderhoud en een snelle realisering van ledverlichting toont Roermond de ambitie om werk te maken van natuur en leefomgeving’, aldus wethouder Raja Fick.

Mantelzorg: waar krijg je allemaal mee te maken?
Mantelzorger worden overkomt je vaak en het is zeker niet altijd een keuze. Iemand in je directe omgeving wordt ziek of heeft ondersteuning nodig bij het dagelijkse leven. Dan komt er veel op je af. Uit onze gesprekstafels van de campagne Oog voor de mantelzorger die we in 2016 gehouden hebben, is gebleken dat er veel behoefte is aan informatie over mantelzorg.

Roermond - Scooterrijder ernstig gewond
Een 29-jarige scooterrijder uit Roermond is vrijdagmorgen rond 8.45 uur ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Koninginnelaan. Hij werd met ernstig letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis van Maastricht.



Vorige 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Proeftuin 'Integrale Benadering' voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking
Koninklijke onderscheiding de heer Mathieu Mooren
Zevende editie zwemsportdag voor mensen met een beperking
Leerlingen Synergieschool planten bomen op Galgenberg tijdens Boomfeestdag 2017
Binnen- en buitenbaden zwembad De Roerdomp worden grondig gerenoveerd
Activiteiten voor jongeren in 'Week van het geld'
Dag van de Leerplicht
Roermond by night: ‘Limburg Light Run 2017’
Uitslag verkiezing Tweede Kamer 2017
Eerste veranderingen en vernieuwing binnen het sociaal domein zichtbaar in Roermond
Grote ME-oefening in binnenstad Roermond
Roermond - Gezocht - Daders gezocht van woningoverval
Bruisende ideeën in ECI voor Roerdelta 2
Vragen over de WOZ-waarde? Bel BsGW!
Vrouwelijke gespreksleiders gezocht
Resultaten Gezondheidsmonitor Jeugd beschikbaar via website GGD
Slechtvalkenkast bij Rockwool
Maak Roerdelta! Roermond krijgt smoel aan de Maas
Collectieve vrijwilligersverzekering bij nieuwe verzekeraar ondergebracht
Roermond - Carnavalskraker als wapen tegen woninginbraken


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Lisette Thooft Maasniel Outlet Poppentheater Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad boekenmarkt braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd den-ekkert donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten indie intocht intratuin iphone jaarlijks kathedraal kermis kerst kerstbomendoolhof kerstbomenlabyrint kinderen klezmermuziek koninginnedag liederen markt mejoeches munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed spiritualiteit stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst voorjaarskermis workshop