Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Grote ME-oefening in binnenstad Roermond
Op donderdag 16 en 30 maart 2017 vindt in en om de binnenstad van Roermond een grote politie-oefening plaats. De oefening is gepland vanaf 9 tot 17 uur.

Roermond - Gezocht - Daders gezocht van woningoverval
Op woensdag 8 februari vond in Roermond aan de Olieslagersstraat een gewapende woningoverval plaats.

Bruisende ideeën in ECI voor Roerdelta 2
Op dinsdagavond 7 maart kwamen er ongeveer 200 belangstellenden naar ECI, vol goede ideeën voor de tweede fase van Roerdelta. Het uitgangspunt van de avond was “Maak Roerdelta”.

Vragen over de WOZ-waarde? Bel BsGW!
Op de gecombineerde aanslag van gemeentelijke belastingen en waterschapsbelastingen die u ontvangt, staat ook de nieuwe WOZ-waarde voor het belastingjaar 2017 vermeld.

Vrouwelijke gespreksleiders gezocht
Met aanTafel organiseer je zelf een goed gesprek met andere vrouwen. Dit kunnen jouw vriendinnen zijn of vrouwen die je nog niet kent. Het gesprek is bedoeld om dromen om te zetten in durven en doen. Wat doe je als gespreksleider? Je motiveert jezelf, een ander en elkaar om kansen te zien en te grijpen.

Resultaten Gezondheidsmonitor Jeugd beschikbaar via website GGD
GGD Limburg-Noord en GGD Zuid Limburg publiceren per gemeente een schat aan informatie over de gezondheid en leefstijl van jongeren in Limburg. Om gezondheid en welzijn van onze inwoners te kunnen bevorderen maken we als gemeente Roermond gebruik van onderzoeksresultaten van de GGD. Daarom zijn we blij dat 887 Roermondse Roermonds jongeren uit leerjaar 2 en 4 van het Voortgezet Onderwijs de GGD-vragenlijst ‘Gezondheidsmonitor’ hebben ingevuld.

Slechtvalkenkast bij Rockwool
De Gemeente Roermond, Rockwool en de slechtvalkenwerkgroep Nederland hebben ervoor gezorgd dat afgelopen januari een slechtvalkenkast geplaatst op een van de schoorstenen van het Rockwool aan de Industrieweg.

Maak Roerdelta! Roermond krijgt smoel aan de Maas
Hoe verbinden we Roermond aan de Maas? Deze vraag staat centraal bij de start van het project “Roerdelta Fase 2”. Kom op dinsdag 7 maart om 19:00 uur naar de bijeenkomst in de ECI; denk mee en breng uw ideeën in!

Collectieve vrijwilligersverzekering bij nieuwe verzekeraar ondergebracht
Alle vrijwilligers (inclusief mantelzorgers) en organisaties met vrijwilligers (uitgezonderd de vrijwillige politie en vrijwillige brandweer), zijn op het moment dat ze vrijwilligersactiviteiten in Roermond verrichten automatisch verzekerd. De Gemeente Roermond heeft hiervoor de VNG Vrijwilligersverzekering afgesloten. Deze is sinds 1 januari 2017 in werking.

Roermond - Carnavalskraker als wapen tegen woninginbraken
In samenwerking met de gemeente Roermond en de carnavalsband Vleisboeket heeft het basisteam Roermond een carnavalslied gemaakt. Op een ludieke wijze proberen de partijen hiermee burgers alert te maken om tijdens de carnavalsdagen veilig af te sluiten en om inbraakpreventie onder de aandacht te brengen.



Vorige 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Limburg Light Run 2017
BsGW verstuurt belastingaanslagen in laatste week februari
Kan ik de gemeente aansprakelijk stellen?
Uitnodiging bijeenkomst 'Positieve gezondheid'
Peil Roer tijdelijk verlaagd voor onderhoud
Sleuteloverdracht prinsen Roermond live op RTV Roermond
Limburg - Cold Case team actief op Facebook
Roermond werkt euregionaal samen voor dementievriendelijke gemeente
Verkeerinformatie Carnaval
Carnaval in Roermond
Kijk op uw Afvalwijzer voor de inzameling huishoudelijk afval met carnaval
Sport- en Spelinstuif voor kinderen en jongeren met een beperking
Roermond - Roermond - vrouw lichtgewond bij woningoverval
Carnavalsvakantie = Sportvakantie
Cliëntervaringsonderzoek WMO 2015
Waardevolle bomen beschermd tegen de bever
Nieuw uniform voor BOA's Roermond
Roermond - Gezocht - Man mishandeld bij woningoverval
Roermond - Woningoverval in Opsporing Verzocht
Zuyd Hogeschool en Roermond werken samen aan zorg en jeugdhulp


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Hoogvonderen Kloosterwandplein Maasniel Midden-Limburg Outlet PVDA Roerkade Roermond Swingt Ursulakapel Wim Cox Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie broekhin burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten huis-aan-huis intocht iphone jaarlijks kermis kerst kerstboom kinderen kindervrijmarkt koninginnedag liederen markt munsterplein museum muziek natuurlijk roermond optocht oranjerie parkeren piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond sterren.nl swalmen uit met kerst vuurwerk workshop