Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Limburg Light Run 2017
Op vrijdag 7 april vindt de derde editie van de Limburg Light Run plaats. De Limburg Light Run is een zeer laagdrempelig hardloop evenement gericht op de recreatieve loper. De FUN-factor staat bij dit evenement centraal. Versierd met lampjes en lichtjes kunnen deelnemers meedoen aan het 5km parcours of de wandeltocht van 1,5km.

BsGW verstuurt belastingaanslagen in laatste week februari
De meeste inwoners en bedrijven in onze gemeente ontvangen in de week van 28 februari een gecombineerd aanslagbiljet met de gemeentelijke belastingen én de waterschapsbelastingen 2017. Zo hoeft u slechts één keer te reageren en wordt uw aanvraag of reactie direct verwerkt voor beide belastingen. Een aantal burgers en bedrijven ontvangt de aanslag later in het jaar. Deze belastingen betaalt u aan BsGW Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen.

Kan ik de gemeente aansprakelijk stellen?
Als u schade heeft geleden omdat de gemeente onrechtmatig heeft gehandeld of nalatig was, kunt u de gemeente hiervoor aansprakelijk stellen.

Uitnodiging bijeenkomst 'Positieve gezondheid'
Waar zou de gemeente Roermond in uw ogen aandacht voor moeten hebben bij het opstellen van nieuw preventie- en gezondheidsbeleid?

Peil Roer tijdelijk verlaagd voor onderhoud
Aanstaande maandag en dinsdag voert Waterschap Limburg onderhoudswerkzaamheden uit aan de losschuif van de vistrap bij de ECI centrale in Roermond. De werkzaamheden zijn nodig, zodat de losschuif zijn werk blijft doen.

Sleuteloverdracht prinsen Roermond live op RTV Roermond
Op zaterdag 25 februari 2017 wordt in het stadhuis van Roermond traditioneel de macht overgedragen aan de prinsen en jeugdprinsen, die bij de Samenwerkende Roermondse Vastelaovendsverenigingen (SRV) zijn aangesloten.

Limburg - Cold Case team actief op Facebook
Het cold case team van de politie in Limburg heeft sinds vrijdag een eigen Facebookpagina. Op deze pagina is nieuws en informatie te vinden over cold case zaken in Limburg. Limburg is de eerste politie-eenheid in Nederland met een eigen Facebookpagina voor het cold case team, een unieke pagina dus!

Roermond werkt euregionaal samen voor dementievriendelijke gemeente
De gemeente Roermond zet zich in voor een dementievriendelijke samenleving, nu ook op euregionaal niveau. Op 31 januari was het officiële startmoment van het project ‘euPrevent Senior Friendly Communities’ in Luik.

Verkeerinformatie Carnaval
Ook dit jaar zijn weer tal van activiteiten in de binnenstad van Roermond gepland, die het carnavalsfeest tot leven laat komen. Hieronder een opsomming van de belangrijkste activiteiten in de buitenlucht en de daarbij behorende verkeersmaatregelen.

Carnaval in Roermond
In verband met carnaval zijn er wijzigingen in de dienstverlening van de gemeente en zijn tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht.



Vorige 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Kijk op uw Afvalwijzer voor de inzameling huishoudelijk afval met carnaval
Sport- en Spelinstuif voor kinderen en jongeren met een beperking
Roermond - Roermond - vrouw lichtgewond bij woningoverval
Carnavalsvakantie = Sportvakantie
Cliëntervaringsonderzoek WMO 2015
Waardevolle bomen beschermd tegen de bever
Nieuw uniform voor BOA's Roermond
Roermond - Gezocht - Man mishandeld bij woningoverval
Roermond - Woningoverval in Opsporing Verzocht
Zuyd Hogeschool en Roermond werken samen aan zorg en jeugdhulp
Roermond / Weert - Aanhouding na achtervolging gestolen auto
Burgemeester feliciteert oudste inwoner van Roermond
Roermond - Gezocht - Zware mishandeling
Plastic afval scheiden? In Roermond doen we dat goed!
Rioolcalamiteit Minderbroedersingel
Zorg Innovatie Platform: samenwerken aan duurzame gezondheid
Praktijkervaring voor jeugd en oplossingen voor de gemeente
Vervangen bomen Spoorlaan Noord
Staatssecretaris Klijnsma brengt werkbezoek aan Roermond
Vervanging gasleidingen centrum Roermond


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Lisette Thooft Maasniel Outlet Poppentheater Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad boekenmarkt braderie brand burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd den-ekkert donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten indie intocht intratuin iphone jaarlijks kathedraal kermis kerst kerstbomenlabyrint kinderen klezmermuziek koninginnedag liederen markt mejoeches munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt shopbus sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst voorjaarskermis workshop