Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Shweeb wint Mobility & Transport Innovation Challenge Roermond!
Shweeb heeft de Mobility & Transport Innovation Challenge Roermond gewonnen en gaat naar huis met een geldprijs van 5.000 Euro. Het concept is een monorail oplossing die de regio Roermond op een duurzame manier kan verbinden met aangrenzende gebieden van de stad zoals het Duitse grensgebied.

Werk in uitvoering: aanleg regenwaterstelsel Sportparklaan Swalmen
Vanaf maandag 22 mei tot eind juli 2017 vindt de aanleg van een regenwaterstelsel plaats in de Sportparklaan in Swalmen. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd door BAM Infra.

Roermond - Winkeldiefstal ging vooraf aan verkeersongeval (verduidelijking)
Het verkeersongeval waarbij een voetganger woensdagmiddag ernstig gewond raakte in Roermond is voorafgegaan door een winkeldiefstal. In onderstaand bericht een concrete weergave van de feitelijke situatie.

Veel mantelzorgers op evenement Langer Thuis
Woensdag 17 mei organiseerde het Groene Kruis het evenement Langer Thuis. Ook de gemeente Roermond was hier aanwezig met informatie over mantelzorg, dementie en het Zorgteam Roermond.

Roermond - Winkeldiefstal ging vooraf aan verkeersongeval Roermond
Het verkeersongeval waarbij een voetganger woensdagmiddag ernstig gewond raakte in Roermond is voorafgegaan door een winkeldiefstal.

Roermond - Politie onderzoekt toedracht ernstig ongeval
Uit het eerste onderzoek van de politie naar de toedracht van het ongeval op de Wilhelminasingel blijkt dat het slachtoffer het kruispunt op is gerend. Hij was mogelijk samen met iemand anders op de vlucht na een incident in het nabij gelegen winkelcentrum. De politie is bezig om dat te achterhalen en onderzoekt waarom de mannen precies de weg oprenden. De tweede persoon is niet meer aangetroffen.

Roermond - Man in kritieke toestand na ongeval
Op de Wilhelminasingel is woensdagmiddag een man zwaargewond geraakt toen hij die weg over wilde steken. Hij werd op het kruispunt met de N280 aangereden door een kleine vrachtauto met open laadbak.

De Gemeente Roermond opent haar deuren voor basisscholen
In de periode van 17 t/m 24 mei 2017 zet de gemeente Roermond voor alle basisscholen de deuren open om het spel Democracity te spelen. Democracity is een spel waarbij kinderen kennis maken met democratische besluitvorming door samen een stad te bouwen.

Duurzaamheidsvisie Roermond vastgesteld
Roermond de stad waar je mekaar ontmoet, verbindt, samenwerkt. De stad waar we samen werken aan duurzame ontwikkeling, in balans met de natuur, met respect voor de historie en de draagkracht van de aarde als basis.

Zwemmen in Roermond
Vanaf 22 april is het buitenbad van zwembad de Roerdomp weer geopend. Het buitenbad is alléén geopend bij een minimale temperatuur van 21 graden Celsius. De maatstaaf is het 1Limburg-weerbericht van 10.00 uur op de dag zelf.



Vorige 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Groep 7/8 van De Steenen Brug wint prijs voor beste (be)spaar idee
Economische visie vastgesteld
Weekmarkt Donderberg bestaat 1 jaar
\"De Zonnewijzer, school in het Roermondse Veld vol vrolijke kleuren waar iedereen telt...\"
Wijzigingen in verband met Hemelvaart
Roermond - Gekantelde vrachtauto zorgt voor verkeershinder op N293
Samen aan de slag in de Roermondse Binnenstad
Langere wachttijd afspraak reisdocumenten
Verplaatsing kermis Maasniel
Werk in uitvoering: asfalteringswerkzaamheden Maashaven
Werkzaamheden fietsverbinding N280 - Leeuwen in Roermond van start
Weert - Nederweert - Leudal - Seizoen 2 politieserie RobuustBlauw! van start
Bestrijding eikenprocessierups gestart
Zes finalisten Mobility & Transport Innovation Challenge bekend!
IDAHOT: Roermond doet mee aan wereldwijde viering van seksuele en genderdiversiteit
17 mei Evenement Langer Thuis met informatie en workshops voor mantelzorgers
NOS bij Dodenherdenking Roermond
Maandag 1 mei: gezellig druk in Roermond
Koninklijke onderscheidingen in Roermond
Meivakantie = Sportvakantie


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Outlet Poppentheater Praktijk Lotus Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus clinic concert cursus de-hubertus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht intratuin iphone jaarlijks juwelier kathedraal kermis kerst kerst roermond kerstbomendoolhof kinderen koninginnedag liederen markt mejoeches munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed spiritualiteit stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst vastelaovesoptoch wijkagent workshop