Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Groep 7/8 van De Steenen Brug wint prijs voor beste (be)spaar idee
In de ‘Week van het geld’ heeft de gemeente Roermond de wedstrijd ‘de (be)spaarklas’ uitgeschreven voor alle kinderen uit groep 8 van de basisscholen in Roermond. De opdracht was om als klas een zo origineel mogelijk (energie)bespaarplan te bedenken. Deze wedstrijd is gewonnen door klas 7/8 van basisschool De Steenen Brug.

Economische visie vastgesteld
Binden van de jeugd aan de stad, een aantrekkelijke binnenstad, meer toeristische bezoekers, goed geschoold personeel voor bedrijven, ervoor zorgen dat startende bedrijven zich kunnen ontplooien. Dat zijn enkele doelen uit de Economische Visie van Roermond. .

Weekmarkt Donderberg bestaat 1 jaar
Vrijdag 19 mei bestaat de weekmarkt op de donderberg één jaar. Dit wordt gevierd met extra kramen, een springkussen, muziek en een ballonnendame. Voor elk wat wils!

\"De Zonnewijzer, school in het Roermondse Veld vol vrolijke kleuren waar iedereen telt...\"
Dit couplet van het schoollied van deze kleurrijke basisschool zegt eigenlijk alles. Hannie Mestrom, leerkracht van groep 5 en 6 vertelt: “Wij zijn een gewone basisschool maar wij werken hier volgens de methode van De Vreedzame School.\"

Wijzigingen in verband met Hemelvaart
In verband met Hemelvaart (25 mei) zijn er diverse wijzigingen in de dienstverlening van de gemeente Roermond. Kijk hier voor een overzicht.

Roermond - Gekantelde vrachtauto zorgt voor verkeershinder op N293
Naar aanleiding van een eenzijdig ongeval met een tankauto geladen met stookolie, is de N293 (Oostangent Zuid) vermoedelijk nog de hele morgen afgesloten in verband met hulpverlening en werkzaamheden.

Samen aan de slag in de Roermondse Binnenstad
Op 10 mei 2017 ondertekenden Stichting Citymanagement Roermond, Stichting BIZ binnenstad Roermond en de gemeente Roermond een overeenkomst voor een periode tot en met 31 december 2020. De overeenkomst moet leiden tot een betere samenwerking om zo de aantrekkelijkheid van de Roermondse binnenstad voor zowel bezoekers als ondernemers te vergroten.

Langere wachttijd afspraak reisdocumenten
Op dit moment geldt voor het maken van een afspraak bij de afdeling Publiekszaken een langere wachttijd.

Verplaatsing kermis Maasniel
De kermis in Maasniel vindt dit jaar van 15 t/m 17 juli plaats. Dit heeft het college van B&W na overleg met de samenwerkende ondernemers van Maasniel besloten nadat er onvoldoende interesse van kermisexploitanten was voor het laatste weekend in juni. De samenwerkende ondernemers in Maasniel zullen een randprogramma organiseren en op 16 juli vindt het “Sjnapsfestival” plaats.

Werk in uitvoering: asfalteringswerkzaamheden Maashaven
Dinsdag 9 mei is de Maashaven vanaf de Schipperswal tot voorbij wooncomplex New Orléans, afgesloten voor alle verkeer. Hulpdiensten hebben te allen tijde toegang tot het gebied.



Vorige 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Werkzaamheden fietsverbinding N280 - Leeuwen in Roermond van start
Weert - Nederweert - Leudal - Seizoen 2 politieserie RobuustBlauw! van start
Bestrijding eikenprocessierups gestart
Zes finalisten Mobility & Transport Innovation Challenge bekend!
IDAHOT: Roermond doet mee aan wereldwijde viering van seksuele en genderdiversiteit
17 mei Evenement Langer Thuis met informatie en workshops voor mantelzorgers
NOS bij Dodenherdenking Roermond
Maandag 1 mei: gezellig druk in Roermond
Koninklijke onderscheidingen in Roermond
Meivakantie = Sportvakantie
Amsterdam, Velsen-Zuid - Wegmisbruikers betrapt
Roermond - Verdacht voorwerp blijkt geen explosief
Roermond - Roermondse tijdens wandeling van telefoon beroofd
Geen parkeermogelijkheid Loesbleik in verband met Cityrun
Verplaatsing zaterdagmarkt 22 april
Een drukke dag in Roermond
Gemeente Roermond biedt vanaf nu ook online advies en hulp bij financiële problemen
Herstel rioolput Wilhelminasingel
Dhr. Frans Starmans benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Uitbreidingsplan OolderVeste


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Lisette Thooft Maasniel Outlet Poppentheater Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad boekenmarkt braderie brand burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd den-ekkert donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten indie intocht intratuin iphone jaarlijks kathedraal kermis kerst kerstbomenlabyrint kinderen klezmermuziek koninginnedag liederen markt mejoeches munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt shopbus sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst voorjaarskermis workshop