Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Werkzaamheden fietsverbinding N280 - Leeuwen in Roermond van start
Op maandag 8 mei starten de werkzaamheden voor de nieuwe fietsverbinding vanaf de parallelweg van de N280 naar de Mijnheerkensweg in Roermond. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd en duren tot medio oktober 2017. Aannemer Heijmans voert de werkzaamheden in opdracht van de Provincie Limburg en gemeente Roermond uit.

Weert - Nederweert - Leudal - Seizoen 2 politieserie RobuustBlauw! van start
RobuustBlauw!, de online politieserie van politie Weert – Nederweert – Leudal, start vrijdag 5 mei met seizoen 2. In vijf afleveringen kan het publiek weer kennis maken met het politiewerk in dat gebied. Iedere twee weken komt een nieuwe aflevering online. 5 mei wordt om 19.00 uur de eerste aflevering online gepubliceerd.

Bestrijding eikenprocessierups gestart
Het is voorjaar. Dit betekent dat bomen en planten weer tot bloei komen. In deze periode laat ook de eikenprocessierups zich weer zien. De eikenprocessierups kan gezondheidsklachten veroorzaken bij blootstelling aan de zogenaamde brandharen van de rups. Op 1 mei is de Gemeente Roermond gestart met de bestrijding van de eikenprocessierups in de openbare gebieden.

Zes finalisten Mobility & Transport Innovation Challenge bekend!
Vorig jaar december lanceerde de Gemeente Roermond, in samenwerking met de Provincie Limburg, ingenieursbureau Kragten en McArthurGlen, de Mobility & Transport Innovation Challenge. Deze prijsvraag was succesvol en heeft in vijf maanden tijd maar liefst 74 ideeën opgeleverd voor een duurzame en leefbare mobiliteitstoekomst in Roermond. Een vakjury heeft nu 6 finalisten geselecteerd die op 18 mei aanstaande op het zogenaamde Boostcamp Event meedingen naar diverse prijzen en tevens geholpen gaan worden om hun idee een stap verder op weg te helpen.

IDAHOT: Roermond doet mee aan wereldwijde viering van seksuele en genderdiversiteit
Op 17 mei wordt wereldwijd in ruim 130 landen IDAHOT gevierd. IDAHOT staat voor de internationale dag tegen homofobie, bifobie, transfobie en interseksefobie. Roermond is Regenboogstad en vraagt ook aandacht voor IDAHOT met een aantal activiteiten op en rondom 17 mei.

17 mei Evenement Langer Thuis met informatie en workshops voor mantelzorgers
Op 17 mei tijdens het evenement Langer Thuis 55+ is er een speciaal programma voor mantelzorgers.

NOS bij Dodenherdenking Roermond
De NOS doet donderdag 4 mei 2017 verslag van de Dodenherdenking bij het Limburgs Verzetsmonument aan het Zwartbroekplein.

Maandag 1 mei: gezellig druk in Roermond
Maandag 1 mei; een gewone werkdag in Nederland, maar een vrije dag in Duitsland en België. Veel van onze buren zullen die dag dan ook benutten om gezellig in Roermond te komen shoppen. Om te zorgen dat zowel de bezoekers als de inwoners en ondernemers in Roermond die dag hun bestemming goed kunnen bereiken neemt de gemeente Roermond in samen met diverse partijen in de stad weer een aantal verkeersmaatregelen.

Koninklijke onderscheidingen in Roermond
In het kader van Koningsdag 2017 zijn in Roermond 12 Koninklijke onderscheidingen uitgereikt.

Meivakantie = Sportvakantie
Wil jij in de vakantie lekker sportief bezig zijn? Kom dan naar een van onze activiteiten.



Vorige 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Amsterdam, Velsen-Zuid - Wegmisbruikers betrapt
Roermond - Verdacht voorwerp blijkt geen explosief
Roermond - Roermondse tijdens wandeling van telefoon beroofd
Geen parkeermogelijkheid Loesbleik in verband met Cityrun
Verplaatsing zaterdagmarkt 22 april
Een drukke dag in Roermond
Gemeente Roermond biedt vanaf nu ook online advies en hulp bij financiële problemen
Herstel rioolput Wilhelminasingel
Dhr. Frans Starmans benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Uitbreidingsplan OolderVeste
Vrijdag 14 april: gezellig druk in Roermond
Groot onderhoud overkluisde Maasnielderbeek in Leeuwen
Nieuwe website IKS Midden-Limburg en samenwerking Uniek Sporten
Straatactie tegen spijbelen
Digitaal Loket beperkt bereikbaar
Gewijzigde dienstverlening met Pasen
Grof tuinafval: versnipperen of ophalen in april 2017
Denk mee over de aanleg van de N280 Roermond!
Zorgteam Roermond helpt bij het dagelijkse leven
Kom de Wmo-raad Roermond versterken!


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies App store Bevrijdingsfestival BluesNight CDA Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Lisette Thooft Maasniel Outlet Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad boekenbeurs braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd den-ekkert donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herdenking herten intocht iphone jaarlijks jiddisch kermis kerst kerstbomenlabyrint kerstman kinderen koninginnedag liederen markt munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roergezellig roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond successiewet swalmen uit met kerst voorjaarskermis vossenjacht workshop