Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Schaatsbaan vanaf morgen open
Vanaf woensdag 4 januari tot en met vrijdag 13 januari kan er geschaatst worden. De ligweide van recreatiebad -de Roerdomp- wordt met een overdekte kunstijsbaan omgetoverd tot -Roermond On Ice-. De ijsbaan is een kunststof ijsbaan van 10x20m waar liefhebbers dagelijks kunnen schaatsen.

Op woensdag om 13u opent sportwethouder Gerard IJf de schaatsbaan officieel, waarna er geschaatst kan worden.

Iedereen mag meeschaatsen op de baan. Je kunt je eigen schaatsen meenemen, of schaatsen huren bij de baan. Ook is er een invalidestoel beschikbaar voor mensen met een beperking, zodat zoveel mogelijk mensen van het schaatsen kunnen genieten. Er wordt een vergoeding van € 1,00 gevraagd voor het huren van schaatsen en € 2,50 voor drie uur entree tot de baan.

Entreekaartjes voor het schaatsen zijn te koop bij de kassa van recreatiebad De Roerdomp. Ben je uitgeschaatst en wil je even lekker opwarmen? Dan kan je in een winters huisje terecht bij de medewerkers van restaurant Flamingo voor een lekkere beker warme chocomelk, soep of een andere versnapering.
Lees meer >>

De Vrijbuiter Kampeerbeurs 2011/2012
Van 3 t/m 6 januari 2012 organiseert De Vrijbuiter voor het 7e jaar op rij een kampeerbeurs.

Een fantastisch uitje waar het hele gezin van zal genieten. Naast een hoop gezelligheid is deze beurs de uitgelezen kans om je te oriënteren op het komende vakantieseizoen. Vele stands uit binnen- en buitenland presenteren zich aan het publiek. Er is live muziek en er zijn diverse noviteiten te zien.

Tevens zijn er zijn volop activiteiten voor kinderen. Zo is er een springkussen, een knutselhoek, een schminkhoek en de ballenbak. Voor de ouders is er gratis glühwein. Bovendien heeft De Vrijbuiter spectaculaire beursaanbiedingen met bijzonder lage prijzen! Kortom, een gezellig dagje uit voor het hele gezin!

Monumentenwandeling in kerstsfeer Do/14u
Op donderdag 29 december kunt u met een ervaren VVV gids meewandelen met de Monumentenwandeling in Kerstsfeer.

Niet alleen beroemde Roermondenaren als architect Dr. P. Cuypers worden besproken, maar ook putbeelden, kerken, architectuur en de belangrijkste historische gebouwen komen aan bod. De markt, Munsterplein en Roerkade zijn enkele van deze markante punten. Tijdens de wandeling wordt de kerststal in de Munsterkerk of St. Christoffelkathedraal ook bezichtigd.
Lees meer >>

Stroomstoring in Roermond-Zuid
In de wijk Roermond-Zuid is een groot aantal huizen vandaag rond 15.15u zonder stroom komen te zitten door een kabelbreuk. De storing is inmiddels opgelost.

Sport- en Spelinstuif voor jongeren met een beperking
Op donderdag 5 januari 2012 aanstaande, tijdens de Kerstvakantie, organiseert Sportservice Roermond een grandioze Sport- en Spelinstuif. Kinderen en jongeren met een beperking tussen de 5 en 18 jaar uit de regio Roermond zijn van harte welkom.
Lees meer >>

Gemeente roept op om vuurwerk zelf op te ruimen
De Gemeente Roermond roept inwoners op om na het afsteken van vuurwerk het afval daarvan zo snel mogelijk op te ruimen. Rondzwervende resten van vuurwerk kunnen leiden tot onveilige situaties.
Lees meer >>

Wijziging ophaalschema huisvuil
Met ingang van 1 januari 2012 verandert voor diverse huishoudens de inzameldag van het gft- en restafval. Door deze wijziging verbeteren de inzamelroutes omdat Van Gansewinkel door het aanpassen van de routes efficiënter kan inzamelen. Deze wijzigingen zijn niet van toepassing bij hoogbouw met verzamelcontainers.
Lees meer >>

Burgernet Wervingsactie
Op dinsdag 27 en vrijdag 30 december is tussen 10.30 uur en 16.30 uur het promotieteam Burgernet actief in het Roercenter. Mensen kunnen via Burgernet de politie en de gemeente bijvoorbeeld helpen bij het opsporen van verdachte of vermiste personen.
Lees meer >>

Prettige feestdagen en een gelukkig 2012!
Namens het team van DSRM!

Ook in 2012 voorzien wij u van de laatste nieuwtjes uit Roermond. Met alle nieuwe onderdelen op de website belooft 2012 nu al een mooie start met veel nieuwe aanvullingen.

Wilt u er even tussenuit, op ontdekkingsreis door Roermond of bent u gewoon op zoek naar stadsinformatie? Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de regio? Ook in 2012 vind u wat u zoekt op de website van DSRM!

De nieuwe website van DSRM staat online!
Na enige vertraging zijn wij verheugd de nieuwe website van DSRM te kunnen presenteren. Op de website vind u de laatste nieuwtjes en evenementen uit Roermond. Nieuw op de website zijn o.a. de onderdelen Ertussenuit, Ontdek Roermond en Stadsinformatie waar interesante weetjes te vinden zijn over alle prachtstukken uit Roermond.

En dat is nog niet alles, we hebben nog veel meer nieuws in petto voor 2012. Onder andere is de DSRM iPhone app af, waarmee alle informatie van de website ook mobiel toegankelijk is.
Lees meer >>



Vorige 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Geen gratis shopbus meer!
Informatiemiddag brand en inbraak preventie
Tien minuten gratis shoppen bij Intratuin Roermond
Oplaad punten voor elektrische auto's
Boek ‘Natuurlijk Roermond’
Bestelbus gekanteld op A73
Mislukte overval tankstation Roermond
Wegwerkzaamheden Roermond
Outlet Center wordt nog groter!
Fietsendief -slaat- toe met Didgeridoo
Veel achterdeuren en auto's niet afgesloten in Roermond
Spoorwegovergang Roermond afgesloten door verzakking
Gezocht; Regisseur voor toneelgroep.
De gezelligste bus van Roermond.... de booschappenPLUSbus!
Tasjesroof in winkelcentrum Roermond
Overval juwelier Roermond
Pin en Win actie
Bouw hotel DUX
Wintercircus.
Opening Cuypershuis


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies A73 Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasbrug Maasniel Outlet Paradies Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes accordeon activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht iphone jaarlijks jaarmarkt kermis kerst kerstvakantie kinderen koninginnedag liederen markt middeleeuwen munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren reiki roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst vastelaovend vrouw en spiritualiteit wandeling wintercircus workshop