Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Sinterklaas bij Intratuin Roermond!
Sinterklaas komt naar de Intratuin in roermond!
Kom op 27 november een bezoekje brengen bij de intratuin van 14.00 uur tot 16.00 uur en zeg Sinterklaas en zijn Pieten even gedag, natuurlijk heeft de Sint voor ieder kind een kleinigheidje dus vergeet je mooie tekening of knutselwerkje niet!

Solar voorverkoop
26 November vanaf 12:03uur start de voorverkoop voor het meerdaagse SOLAR Festival!
Ben er bij en koop je kaarten snel!

Lees meer >>

Nieuw geopend!
De nieuwe shop van Polo Ralph Lauren kids is nu geopend!
Lees meer >>

Drie proefuitzendingen ‘Roermond Journaal’ op Omroep Vox
In het weekend van 26 en 27 november is op televisiezender Omroep Vox de eerste aflevering van ‘Roermond Journaal’ te zien; de eerste in een serie van 3 proefuitzendingen, waarbij de Gemeente Roermond haar inwoners informeert over actuele zaken in de stad. De uitzendingen worden geproduceerd door TVL.

Geen Eneco Tour in Roermond in 2012
Gemeente Roermond ziet er vanaf om in 2012 etappeplaats te zijn van de Eneco Tour.

Stroomstoring Voorstad & Roer-Zuid
Van ongeveer half 6 tot 8 uur vanavond was er in de wijken de Voorstad & Roer-Zuid een stroomstoring. De storing was volgens Enexis veroorzaakt door een spontane storing in een verdeelpunt aan de Hertenerweg. Door een file op de A2 waren de monteurs opgehouden en werd de storing pas omstreeks 8 uur opgelost.

Bevrijdingsfestival Limburg wederom in Roermond
Donderdag 5 mei loopt Roermond gezellig vol voor het bevrijdingsfestival Limburg dat ook dit jaar weer in Roermond plaatsvindt. Om 13:00 uur begint het festival met muziek op verschillende pleinen verzorgd door grote namen als The Opposites and the Partysquad, Tim Knol, Yasmin en een daverende afsluiting van de Handsome Poets (bekend van de hit; ‘Dance, the war is over’).
Lees meer >>

Dodenherdenking Roermond
Onder auspiciën van de ‘Stichting jaarlijkse herdenking gevallenen 1940-1945 Roermond’ vindt op woensdag 4 mei bij het Limburgs verzetsmonument op het Zwartbroekplein een herdenkingsbijeenkomst plaats.
Lees meer >>

Jaarlijkse Buitentoernooi Volleybal
Het weekend van 20,21 en 22 mei organiseert VC Oikos wederom het jaarlijkse Buitentoernooi. Dit jaar dus niet in het pinksterweekend, maar wel met 2 dagen volleybal!
Lees meer >>

Rondleidingen door het Historiehuis
Hoeveel kloosters telde Roermond in de dertiende eeuw? Hoeveel wereldrecords versloeg Matthieu Cordang? Waarom werd Roermond in 1665 landelijk nieuws? En over welke oorlog had Johanna visioenen?

Allemaal vragen waar in het Historiehuis een antwoord voor te vinden is. Om ook uw vragen te beantwoorden is er elke eerste zondag van de maand een gratis rondleiding door het levensverhaal van de stad Roermond.
Lees meer >>



Vorige 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 Volgende





Op de volgende 2 pagina's

Roermond City Run
Symposium Eenzaamheid bij Senioren
Cursus: Ontspannen met je kind
Toveren met klanken
Start Toneelgroep 't Paradies
Cursus Gedichten schrijven
Champagneconcert Trommel en Fluiterkorps Heide
Heilzame kruiden, van vroeger tot nu
Meet and Greet met Artje Twinkel en Diedertje Das
Limburg; Land van Betovering en Onttovering
Erfrecht en de successiewet
Valpreventie en gezond ouder worden
Feestelijke start van 2011
De Magie van het verleden
Kennismakingscursus edelsmeden
CK beweegt je!
Cursus 'Ademwijs in de praktijk' Rene Pisters
Monumentenwandeling in kerstsfeer
Sesamstraat
Bezoek de Kerstman


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Hoogvonderen Kloosterwandplein Maasniel Midden-Limburg Outlet PVDA Roerkade Roermond Swingt Ursulakapel Wim Cox Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie broekhin burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten huis-aan-huis intocht iphone jaarlijks kermis kerst kerstboom kinderen kindervrijmarkt koninginnedag liederen markt munsterplein museum muziek natuurlijk roermond optocht oranjerie parkeren piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond sterren.nl swalmen uit met kerst vuurwerk workshop